Nieuwe single voor Rotterdamse singer/songwriter Bryan van Putten

Spanish Heartbreak cover art by Natusha CroesRotterdamse singer/songwriter Bryan van Putten heeft een nieuwe single op de markt gebracht. Het nummer Spanish Heartbreak is de eerste single van zijn aankomende album.

De clip voor Spanish Heartbreak (opgenomen op het eiland Aruba) is te zien op YouTube. Het nummer is ook te vinden op verschillende media kanalen zoals iTunes en Spotify.

http://www.youtube.com/watch?v=CDF6d-ID3jU
Bryan van Putten – Spanish Heartbreak

Bryan Anthony van Putten is een Nederlands-Caribisch songwriter, zanger en gitarist. Autobiografische teksten en een introspectief persoonlijkheid liggen ten grondslag aan de muziek van Bryan van Putten. Het zijn eerlijke nummers over waar-gebeurde verhalen en zachtzinnige gevoelens die uit het diepste van de ziel worden geput. Emoties waar vrijwel iedereen mee te maken krijgt worden op een eigenzinnige manier, schaamteloos blootgesteld aan de vergankelijkheid van het leven.

Bryan van Putten treed regelmatig op als entertainer in Rotterdamse kroegen waaronder Hemingway en is tevens de winnaar van de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Zuid-Holland 2010. De nieuwe plaat van Bryan van Putten verschijnt later dit jaar.

Voor meer informatie bezoek je de website van Bryan van Putten.

 

DieselBurner, As The World Burns en The Indestructible Lumpia rocken de Rotonde

disekrbne547745_496759077045979_1906795714_nOp 4 mei staan er drie rockende duo’s uit de Rotterdamse regio in de Rotonde: DieselBurner, As The World Burns en The Indestructible Lumpia.

DieselBurner is een aard-verschuivende en vuurspuwende rock band uit Nederland. Dit duo, met Ronald op drums en Barry op gitaar en zang, werd begin 2012 gevormd.Geïnspireerd door de grootse bands die ooit deze aarde rond dwaalde spelen ze rock op 1,21 gigawatts! in het kort: Twee gasten maken lawaai voor twintig. Geloof je het niet? Komt het zien!

As The World Burns is Mark Prinsen en Michiel ‘Skipp’ van Buuren, een tweetakt takkeherriemachine, bestaande uit een drummer en een bassist met een te groot ego en te veel overdrivepedalen! Met Lightning Bolt en Motörhead als grote voorbeelden, maken ze nietsontziende, compromisloze en vooral oorverdovende songs waarin geen ruimte is voor gitaarpartijen! Neem oordopjes mee, je bent gewaarschuwd!

The Indestructible Lumpia is een losgeslagen duo dat een mengeling speelt van bluesrock, garagerock en grunge, van origine afkomstig is uit Schiedam, nu voor de helft gestationeerd is in Antwerpen en sinds het begin van 2012 bestaat. Met invloeden variërend van Blood Red Shoes tot Biffy Clyro en van Nirvana tot DZ Deathrays en Billy Talent, creëert de band een geluid dat op sommige momenten zeer melancholisch en ingetogen is en op sommige momenten snoeihard en meedogenloos, maar bovenal altijd het publiek om ver blaast! Live staat The Indestructible Lumpia dan ook als een huis en is het een ware beleving met de energieke show die ze weggeven.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 4 mei
Locatie: Muziekpodium Rotonde, Het Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 5 euro (niet leden) / 2,50 euro (leden)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook van de Rotonde.