DieselBurner, As The World Burns en The Indestructible Lumpia rocken de Rotonde

disekrbne547745_496759077045979_1906795714_nOp 4 mei staan er drie rockende duo’s uit de Rotterdamse regio in de Rotonde: DieselBurner, As The World Burns en The Indestructible Lumpia.

DieselBurner is een aard-verschuivende en vuurspuwende rock band uit Nederland. Dit duo, met Ronald op drums en Barry op gitaar en zang, werd begin 2012 gevormd.Geïnspireerd door de grootse bands die ooit deze aarde rond dwaalde spelen ze rock op 1,21 gigawatts! in het kort: Twee gasten maken lawaai voor twintig. Geloof je het niet? Komt het zien!

As The World Burns is Mark Prinsen en Michiel ‘Skipp’ van Buuren, een tweetakt takkeherriemachine, bestaande uit een drummer en een bassist met een te groot ego en te veel overdrivepedalen! Met Lightning Bolt en Motörhead als grote voorbeelden, maken ze nietsontziende, compromisloze en vooral oorverdovende songs waarin geen ruimte is voor gitaarpartijen! Neem oordopjes mee, je bent gewaarschuwd!

The Indestructible Lumpia is een losgeslagen duo dat een mengeling speelt van bluesrock, garagerock en grunge, van origine afkomstig is uit Schiedam, nu voor de helft gestationeerd is in Antwerpen en sinds het begin van 2012 bestaat. Met invloeden variërend van Blood Red Shoes tot Biffy Clyro en van Nirvana tot DZ Deathrays en Billy Talent, creëert de band een geluid dat op sommige momenten zeer melancholisch en ingetogen is en op sommige momenten snoeihard en meedogenloos, maar bovenal altijd het publiek om ver blaast! Live staat The Indestructible Lumpia dan ook als een huis en is het een ware beleving met de energieke show die ze weggeven.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 4 mei
Locatie: Muziekpodium Rotonde, Het Hoge Land 15, Berkel en Rodenrijs
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 5 euro (niet leden) / 2,50 euro (leden)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de Facebook van de Rotonde.

PSL brengt eerste single van zijn nieuwe ep uit

Flyer Release Party Persoonlijk - The XperimentY’all Fake is de eerste single van de aankomende ep The Xperiment van de Rotterdams/Capelse MC Persoonlijk (PSL). De grondlegger van het Eastgarden Music collectief en belangrijk lid van de internationale Empty Handed Warriors zal op 3 mei zijn nieuwe ep uitbrengen.

The Xperiment is compleet geproduceerd door de Zwitserse producer TreBeats. Om dit te vieren zal op 3 mei een releaseparty worden gehouden in Zwitserland. Vanaf diezelfde dag is de ep te verkrijgen via iTunes en voor een fysiek exemplaar kan je terecht in de Eastgarden webshop.

http://youtu.be/kG5_U1e8rSk
Persoonlijk (PSL) ft. TreBeats – Y’all Fake

De videoclip van Y’all Fake is geschoten door Berry Oost.

Voor meer informatie bezoek je de website van Eastgardenmusic.