Meld je aan voor Submit Fest 2020!

Op 23 mei vindt alweer de vierde editie plaats van Submit Fest in Baroeg Rotterdam. Net als voorgaande edities is de organisatie weer op zoek naar Nederlands metal talent voor de selectie van de openingsact van het festival. Bands kunnen zich aanmelden vanaf 12 maart t/m 12 april om kans te maken.

Submit Fest
Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als voorgaande jaren, gezocht naar de beste Nederlandse support. De crew van Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie en geeft daarom elke editie ruimte in de line-up aan een opkomende band.

Voor Submit Fest 2020 werden eerder Novelists , LANDMVRKS , Borders , Suasion en 2 YEARS door de organisatie aangekondigd. Binnenkort wordt er nog één naam bekend gemaakt, waarna er nog een spot in de line-up overblijft voor een Nederlandse band.

Aanmelding
Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl. Voor de details en voorwaarden van de aanmelding kan je terecht op www.submitfest.nl

Extra Informatie
Datum: Zaterdag 23 mei 2020
Locatie: Baroeg, Rotterdam
Aanvang: 15:00
Tickets: Voorverkoop €19 (incl)
Entree €20 (incl)
Tickets voor Submit fest 2020 zijn verkrijgbaar via deze link.

InstagramFacebook | Website

Investeer in Talent: Neda Boin

Singer/songwriter Neda Boin is geen onbekende in de music scene. In 2013 werd ze tweede in de finale van de Grote Prijs van Rotterdam, won later zowel de publieks- als juryprijs bij de Music Matters Award en was zo een jaar lang muziekambassadeur van Rotterdam. Neda, wat letterlijk innerlijke stem of stem van God betekent, is van plan om te gaan touren in de Verenigde Staten voor haar The Light Has Come album. Om deze droom te realiseren heeft ze jullie hulp nodig!


The Light Has Come
Neda heeft een leven vol muziek en spiritualiteit. Ze won met haar album The Light Has Come de Rotterdam Music Award voor Beste Album. Ze gebruikt haar stem om mensen een ervaring te geven van wie ze echt zijn. Haar enige doel is om haar stem volledig over te geven aan de liefde. Neda: “Als ik kijk naar wat voor moois er al op m’n pad is gekomen sinds ik ja zei tegen deze cd, dan weet ik dat het het beste is als ik zelf gewoon een stap terug doe, en de leiding overgeef aan de Liefde”.

Crowdfunding
Het doel is dus om genoeg geld op te halen om de tour in de Verenigde Staten te financieren: Vliegtickets betalen, de aanschaf van een toetsenbord voor onderweg, en de tourbus klaar te maken. Neda: ”Het zou geweldig zijn om geld te hebben dat we kunnen gebruiken voor de kosten die we hebben voordat de tour begint. Als je een vonk voelt voor deze tour en ons wilt steunen, zou het heel fijn zijn om een ​​donatie te ontvangen.”

Steun Neda via haar GoFundMe/Pagina

Check ook ons interview met Neda Boin hier!