Mark Blomsteel wint twee Dutch Country Music Awards

Mark-Blomsteel-PosterDe in Nashville woonachtige Rotterdammer Mark Blomsteel bracht dit najaar zijn langverwachte album Crank It uit en sleepte daarmee twee prestigieuze Dutch Country Music Awards in de wacht. Hij won in de categorieën Beste Zanger en Meest Veel belovende Act terwijl Ilse de Lange tijdens hetzelfde evenement werd uitgeroepen tot Beste Zangeres.

Samen met zijn producer en voormalig manager van The Beach Boys, Fred Vail, creëert Mark een perfecte mix van verschillende muziekstijlen als country, rock en pop. Crank It nam Mark op in de legendarische Treasure Isle Studio in Nashville die ook is gebruikt door o.a. Dolly Parton, Johnny Cash, Sheryl Crow en Mark’s grote voorbeeld James Taylor.

Op woensdag 17 december komt Mark Blomsteel letterlijk weer even thuis. Dan geeft hij namelijk een Homecoming Concert in het Isala Theater in Capelle aan de IJssel, vlakbij de plek waar hij zelf is opgegroeid.

 

Mark Blomsteel Homecoming Concert
Locatie: Isala Theater in Capelle a/d IJssel
Datum: woensdag 17 december
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: €16,50

Voor meer informatie over Mark Blomsteel ga je naar zijn website of Twitter pagina.

Noord Ongehoord met Beach Coma en Sociale Onrust

beach comaOok in de koude wintermaanden programmeert Klooster 7 in het Oude Noorden live muziek tijdens Op vrijdag 28 november wordt het podium betreden door de lokale bands Beach Coma en Sociale Onrust.  

De leden van Beach Coma blazen rauwe snelle rock uit de speaker. Deze Rotterdamse band combineert rock ’n roll en punk zoals we dat kennen van onder andere The Cramps met hier en daar een beetje Speedrock. De teksten van Beach Coma sluiten moeiteloos aan bij het gitaar, bas en drum-geweld met aanstekelijke one-liners zoals je die uit de punk van The Ramones kent.

Twee-mans band Sociale Onrust ontstond zoals vele grote bands tijdens het drinken van een goed glas rode wijn. Die nacht hing er elektriciteit in de lucht, iets wat de jonge knapen nu elk weekend weer proberen op te roepen met hun niet mis te verstane teksten en rete duidelijke instrumentale kunnen. Het rammelt, maar het rammelt goed!

Sociale Onrust is een Nederlandstalige band in de stijl van Hausmagger en de Heideroosjes. Laat de koude winter rillingen van je afblazen!

Extra informatie
Datum: vrijdag 28 november
Locatie: Hammerstraat 63 Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur / deur open: 20:30 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Noord Ongehoord.

Noord Ongehoord wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.