Popunie Music Support: Lowis en Mark Blomsteel in De Machinist

Joke de Swert 2Iedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 16 oktober staan Lowis en Mark Blomsteel op de planken van De Machinist. 

Mark Blomsteel is een in Rotterdam geboren en opgegroeide singer/songwriter. Mark verhuisde naar Nashville Tennessee en maakte samen met de producer en oud manager van de Beach Boys, Fred Vail, een album voor Treasure Isle Records. Blomsteel heeft een pure stem, die zijdelings aan James Taylor doet denken. Hij heeft zojuist een nieuw album gemaakt waarvoor hij binnenkort een promotietoer gaat maken.

Lowis (Joke De Swert) presenteert haar levenservaringen, met haar fluwelen stemgeluid en breekbare folk-pop muziek. Je hoort invloeden van Laura Marling en Jeff Buckley. De wereld afreizend, schrijft Lowis aan haar eerste ep of misschien wordt het wel gelijk een heel album.

Extra informatie
Datum: woensdag 16 oktober
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

Deze avond wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Ricky de Sire te gast in muziekprogramma Going Underground

logo_rtv_gouwestad_kleur_vierkantVrijdag 4 oktober is de Rotterdamse singer/songwriter Ricky de Sire te gast in het Gouwestad Radio muziekprogramma Going Underground.

Ricky de Sire (Eric de Boer) maakt sinds begin jaren 80 Nederlandstalige muziek, waarbij hij op soms onverbloemde en soms controversiële wijze de draak steekt met allerlei zaken. Na 5 cd’s en diverse cult-hits, verschijnt er zeer binnenkort een gloednieuwe vinylsingle genaamd Nevelen Der Toekomst, waarop hij samenwerkt met andere tegendraadse popmuzikanten  als Yoshimi! en Boring Pop. Deze zullen hem tijdens de uitzending dan ook komen begeleiden.

Ricky De Sire – Nevelen der Toekomst

Extra informatie
Datum: Vrijdag 4 oktober
Locatie: Gouwestad Radio, 97.7 FM (Kabel), 106.2 FM (Ether) en als livestream via de website.
Aanvang: 19:00 tot 20:00 uur

De uitzending wordt dinsdag 8 oktober van 19:00 uur tot 20:00 uur herhaald en zal daarna nog vier weken terug te luisteren zijn via Uitzending Gemist.

Voor meer informatie bezoek je de website van Gouwestad Radio.