Popunie Music Support: Tim Tomassen en Tamara Woestenburg in De Machinist

Tamara Woestenburg 1Iedere woensdagavond biedt De Machinist het publiek de kans om nieuw Rotterdams talent te ontdekken op hun podium. Op woensdagavond 20 november staan Tim Tomassen en Tamara Woestenburg op de planken van De Machinist.

Tim Tomassen is een Nederlandstalige singer/songwriter met een verhaal. Een verhaal dat hij wil vertellen, schreeuwen of fluisteren door middel van zijn muziek. Muziek die aanvoelt als een warme trui in een winterse nacht. Muziek die verhaalt dat het ook anders kan.

Tamara Woestenburg zingt en schrijft liedjes. Met haar unieke en intense stem treedt ze solo op of in combinatie met een band. Haar liedjes zijn persoonlijk. Zij heeft goed geluisterd naar haar invloeden als: David Bowie, Jeff and Tim Buckley en The Beatles.

Extra informatie
Datum: Woensdag 20 november
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

Foto: Daniel Baggerman

Dordtse band BluefisH stopt

bluefishNa een lange rit vol memorabele momenten heeft BluefisH besloten om te stoppen met de band die ze meer dan 16 jaar geleden opgericht hebben.

Onderlinge verschillen in ambitie en visie over de verdere richting van de band bleken onverenigbaar en daarmee werd deze beslissing onvermijdelijk.

De band bedankt iedereen die hen een warm hart toedroeg, naar de muziek luisterde en de optredens bezocht.