Labelgenoten SubRockers en Stealers rocken samen De Koornbeurs

kb 1 juniRockliefhebbers moeten zaterdag 1 juni in De Koornbeurs zijn. Hoofdact die avond is SubRockers met een niet eerder gehoorde, verpletterende mix van hardrock, punkrock, garagerock, glamrock en pubrock. Rotterdamse band Stealers, punkband ZDA en DJ Gifmenger maken het programma compleet.

SubRockers is een nieuwe band en bestaat uit muzikanten die al veel langer stevig aan de weg timmeren. De leden van SubRockers speelden eerder in bands als Antidote, Disturbance en I-Reject. Onlangs bracht de groep zijn debuut-cd uit op het label Rebellion records. SubRockers geldt als het nieuwste geluid in de rock & roll underground. De band laat zich niet in een hokje stoppen en weigert zich te beperken tot één muziekstijl. Ze schakelen moeiteloos over van punkrock naar hardrock, en als het zo uitkomt, via garagerock of glamrock. En na een paar biertjes is SubRockers de beste pubrockband die je in tijden gehoord hebt.

Punkband ZDA neemt 1 juni de openingsact voor zijn rekening. De letters ZDA staan voor Zwaar Der Aan. De band bestaat uit een stelletje jonge honden uit Naaldwijk die punkska & roll spelen en heeft inmiddels in eigen beheer een demo uitgebracht. Ze zingen ook in het Nederlands en noemen, naast ska, Gerard Joling als een van hun invloeden. Dat moet wel verrassend klinken.

De derde act, Stealers uit Rotterdam, wordt gevormd door leden van Cenobites en Razorblade. Belangrijke invloeden van Stealers zijn Johnny Thunders, Rose Tattoo en Dead Boys. De Stealers zijn labelgenoten van SubRockers en brachten in december 2012 hun debuut-cd uit op Rebellion Records.

Kortom deze avond is een absolute aanrader, dus noteer in je agenda: zaterdag 1 juni!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 1 juni
Locatie: De Koornbeurs, Voldersgracht 1, Delft
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van De Koornbeurs.

Total Music presenteert: Rotterdamse reggaeband Ball Of Fire en jamsessie met Vince Black

rdam hiphop.facebook_1579407666Op dinsdag 21 mei gooit Total Music de deuren open voor een leuke en spontane jamsessie met niemand minder dan Vince Black (USA). Deze Internationaal bekende reggae artiest, die onder meer gespeeld heeft met Eek-A-Mouse, Soul Syndicate, Irie Lion, Prezident Brown en The Wailing Dubs, is voor vrij korte tijd in ons land.

Ball Of Fire is al enige tijd een rotsvaste en supersterke reggae formatie, die bekend staat om hun soulrijke invloeden vanuit de roots reggae muziek. Hard werkend aan hun muzikale carriere sinds 2008, is Ball Of Fire een heerlijke band om naar te luisteren. Hun strakke sets, zeer goed onderbouwde backing vocals en een intrigerende leadzanger maken Ball Of Fire het nieuwste en beste Rotterdamse reggae product sinds tijden.

Extra informatie
Datum: Dinsdag 21 mei
Locatie: Total Music, Calandstraat 111, Schiedam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Total Music.