Total Music presenteert: Rotterdamse reggaeband Ball Of Fire en jamsessie met Vince Black

rdam hiphop.facebook_1579407666Op dinsdag 21 mei gooit Total Music de deuren open voor een leuke en spontane jamsessie met niemand minder dan Vince Black (USA). Deze Internationaal bekende reggae artiest, die onder meer gespeeld heeft met Eek-A-Mouse, Soul Syndicate, Irie Lion, Prezident Brown en The Wailing Dubs, is voor vrij korte tijd in ons land.

Ball Of Fire is al enige tijd een rotsvaste en supersterke reggae formatie, die bekend staat om hun soulrijke invloeden vanuit de roots reggae muziek. Hard werkend aan hun muzikale carriere sinds 2008, is Ball Of Fire een heerlijke band om naar te luisteren. Hun strakke sets, zeer goed onderbouwde backing vocals en een intrigerende leadzanger maken Ball Of Fire het nieuwste en beste Rotterdamse reggae product sinds tijden.

Extra informatie
Datum: Dinsdag 21 mei
Locatie: Total Music, Calandstraat 111, Schiedam
Aanvang: 20:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Total Music.

 

Vanavond in Schiedam: Jazz Uit De Koffer van… Sara Bonne

sara bonne 309919_505423826180212_234617036_nSara Bonne is een opkomend jazz talent uit Rotterdam. Deze zangeres heeft eind vorig jaar haar debuutalbum Testimony uitgebracht en heeft sindsdien vele lovende recensies ontvangen voor haar prachtige jazzpop. In 2012 veroverde ze niet voor niets de derde plek bij de Grote Prijs van Zuid-Holland in de categorie Singer/Songwriter. Vanavond is ze te zien en te horen in Jazz Uit De Koffer te Schiedam.

Line up:
Vocals: Saskia Groenenberg
Bass: Erik Versluis
Drums: Matthijs Zijlstra
Guitar: Paul Davids
Keys: Serge DuSault

Op z’n Rotterdams gezegd: Bekijkt en beluistert hieronder haar laatste single Hail.
Sara Bonne – Hail

Extra informatie
Datum: Zaterdag 18 mei
Locatie: Jazz Uit De Koffer,  Tuinlaan 50, Schiedam
Aanvang: 21:30 uur / Deur open: 20:00 uur
Entree: 5 euro / Studenten: 3 euro

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Jazz Uit De Koffer.