Kim Hoorweg, Tim Wes en Sabrina Starke op eerste editie van The Woo

Rotterdam maakt op 28 februari kennis met de eerste editie van The Woo in het LantarenVenster in Rotterdam.

thewoo

Een stijlvol avondje uit waar de zintuigen op verschillende manieren geprikkeld zullen worden. Een line-up bestaande uit de beste en opkomende artiesten vanuit de jazz & soul scene. Kim Hoorweg, Tim Wes en Sabrina Starke zullen het podium betreden begeleid door de band On Vibe.

Spoken word zal vertolkt worden door Nanda Akkerman. Deze Rotterdamse singer/songwriter zal het publiek verassen met prachtige woordkunst. De avond sluiten wij af met de internationale film The Sapphires; een feelgoed comedy met een sterke soul soundtrack.

De presentatie is in handen van Shay Kreuger (FunX) & Mario Raadwijk (Replay).

Extra informatie
Datum: Donderdag 28 februari
Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur
Entree: 22,50 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van LantarenVenster.

Akoestisch trio The Boy Who treedt op tijdens ToBe Gaat Vreemd

Iedere vrijdagavond verzorgt Stichting ToBe de muzikale programmering onder de titel ToBe gaat Vreemd in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht.

Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer/songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

theboywho

ToBe gaat Vreemd wordt altijd geopend door een van onze huismuzikanten, vanavond zullen Nick & Rozanne een paar liedjes ten gehore brengen waarna The Boy Who de hoofdact zal verzorgen. “The boy who cried wolf” is het verhaal van een jongetje dat zo vaak van zich liet horen, dat er op een gegeven moment niemand meer wilde luisteren. Ze hopen dat er wel naar hun geluisterd wordt, vandaar de naam The Boy Who. Zodat er nog een open eind is en jullie misschien denken: “We hope the boy will cry some more”!

The Boy Who is ontstaan op een familie vakantieweekend waar Tom en Anna, neef en nicht, elkaar voor het eerst muzikaal troffen. Beide zijn ware muziekfanaten en hun samenspel beviel hen onverwachts erg goed. Al snel ruilde Tom de piano van het vakantieverblijf in voor gitaar en mondharmonica, waarmee hij Anna’s zang begeleidt. Anna en Tom speelden vervolgens enthousiast op verschillende gelegenheden, waaronder open podia en in kroegen. Aanvankelijk speelden ze aanstekelijke covers, die ze tegenwoordig aanvullen met eigen repertoire. Om de muziek meer diepte te geven kwam een half jaar geleden, eveneens op gitaar, Jos ten tonele. Muziek en gezelligheid bracht dit trio samen en dat is precies wat ze op de dag van vandaag bindt. Muziek en gezelligheid.

The Boy Who is een akoestisch trio, bestaande uit Anna Huizenga (vocals), Jos Platschorre (gitaar) en Tom Hartman (gitaar/mondharmonica). De setlist is een feest van herkenning, vol easy-listening, pop, golden oldies en aanstekelijke eigen nummers. Voor ieder wat wils met een geheel eigenzinnige akoestische twist!

Rond 21.30 openen Rozanne en Nick de jam sessie

Extra informatie
Datum: Vrijdag 8 februari
Locatie: Café De Vreemde Eend, Bagijnhof 27, Dordrecht
Aanvang: 21:30  uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Café de Vreemde Eend.