Shay Kreuger maakt met FunX-programma kans op Gouden Radio Ring

shayFunX deejay Shayveca ‘Shay’ Kreuger maakt met haar programma Fresh ‘n Up kans om genomineerd te worden voor een Gouden Radio Ring. Dat is de publieksprijs voor het beste radioprogramma.

Shay presenteert Fresh ‘n Up samen met haar collega Morad vanuit de FunX studio in Rotterdam. Het is een van de eerste keren dat een programma van een multiculturele radiozender met deejays van Antilliaanse en Marokkaanse afkomst kans maakt op de prestigieuze prijs. FunX wordt in de vier grote steden uitgezonden en draait muziek voor een grootstedelijk publiek; wereldmuziek en urban music staan hoog in het vaandel.

Shay Kreuger is naast haar werk voor FunX wekelijks te zien als ‘razende reporter’ in het tv-programma zo:RAYMANN; iedere zondagavond op Ned 1. Daarnaast verzorgt Shay presentaties tijdens festivals, evenementen en (bedrijfs-)feesten en is zij in te huren als voice-over.

Stemmen op Shay en Morad kan hier.

Showcase Danijela Jankovic in GROUNDS

Danijela ShowcaseOp dinsdag 8 oktober is het zover! De showcase van de R&B/pop/soul/singer/songwriter Danijela Jankovic uit Rotterdam met special acts Gianni Noten en DJ Salesman.

Op deze avond zullen ze niet zomaar bij elkaar komen om van de muziek te genieten. Er valt ook wat te vieren. Het is de podium presentatie/eindexamen van Danijela Jankovic en tevens haar 21ste verjaardag!

Dus kom gezellig langs om er een feestje van te maken!

Extra informatie
Datum: Dinsdag 8 oktober
Locatie: GROUNDS, Willem Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website of van GROUNDS.