Ntjam Rosie en Sabrina Starke naar GROUNDS

ntjam rosie sabrinaPodium GROUNDS heeft in het najaar verschillende concerten gepland staan, waaronder Sabrina Starke in november en Ntjam Rosie in december.

Met op 3 november special guest Sabrina Starke. Van nu-soul tot jazz en van folk tot r&b! Ze schreef haar eerste liedje toen ze vijftien was, vijf jaar later nam ze haar eerste gitaarles en dompelde ze zich onder in de Rotterdamse muziekscene. Inmiddels kennen we Sabrina Starke als een van de meest oorspronkelijke soultalenten van Nederland.

Extra informatie
Datum: Zondag 3 november
Locatie: GROUNDS, Willen Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 14:00 uur
Entree: 7,50 euro / 2,50 euro (kinderen)

Zondagmiddag 1 december is Rotterdamse zangeres en stijlicoon Ntjam Rosie te gast, die genomineerd is voor de Edison Jazzism Publieksprijs. Haar zwoele, soepele soul/jazzmuziek combineert het beste van twee continenten, Afrika en Europa.

Extra informatie
Datum: Zondag 1 december
Locatie: GROUNDS, Willen Buytewechstraat 68, Rotterdam
Aanvang: 14:00 uur
Entree: 7,50 euro / 2,50 euro (kinderen)

Voor meer informatie bezoek je de website of van GROUNDS.

Ronnie Flex maakt soundtrack voor bioscoopfilm

Persfoto Ronnie Flex 2013 225Het nummer Onder Je Lokken stond al een tijdje op de setlist tijdens de liveshows van Ronnie Flex. “Het is echt een live-favoriet”, vertelt Ronnie. “Ik schreef het nummer als een heel algemeen nummer. Het gaat over mijn deceptie over de jonge vrouw. Hoe ze je als jonge jongen bedriegen. Voor deze film hebben Boaz en ik het weer helemaal omgegooid. Tekstueel gaat het nu meer over één specifiek meisje.”

In de film Feuten Het Feestje begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwige student Olivier de Ruyter (Tim Murck) vecht een conflictje uit met de politie, die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans (Manuel Broekman) heimwee naar zijn oude studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit.

De regie van de film is in handen van Lourens Blok, het scenario werd geschreven door Willem Bosch, beiden ook verantwoordelijk voor de serie. In Feuten Het Feestje spelen onder meer Hanna Verboom, Tim Murck en Manuel Broekman. De première van de film is op 14 oktober en vanaf 17 oktober draait deze in de bioscopen.

Het derde seizoen van de serie Feuten is momenteel elke maandag om 21.25u te zien bij BNN op NL 3.

Ronnie Flex – Onder Je Lokken

Deze video is een VENOUR productie in opdracht van Top Notch.
Concept & Productie: Venour.

Volg Ronnie Flex op Twitter.