Investeer in Talent: Mihael Hrustelj

Mihael Hrustelj is een muzikant uit Slovenië met als thuisbasis Rotterdam. Hij staat bekend om zijn spel op de nylon-snarige gitaar in combinatie met ‘gitaardrummen’ (ja, dat kan je ook doen tijdens het spelen). Hierbij zingt hij en gebruikt zelfgemaakte elektronische gadgets. Tijdens zijn solo optredens streeft hij naar een compleet én gevarieerd geluid. Hij stelt zichzelf graag voor:

WIE BEN IK?
Hallo, mijn naam is Mihael Hrustelj en ik ben ontzettend blij dat je interesse toont in mijn crowdfunding campagne.

Ik ben een muzikant uit Slovenië met als thuisbasis Rotterdam. Dat is waar ik mijn eigen muziek maak en componeer. Dit is mijn manier om mijn diepste emoties te uiten. Een financiële basis is van zeer groot belang voor het maken en verspreiden van mijn muziek.

De €4500,- die ik nodig heb voorziet in het dekken van de kosten die nodig zijn voor dit project. De opnames, uitbrengen van de muziek, audio en visueel. Dit bedrag kan ik niet zelf verkrijgen. Daarom vraag ik jullie mij te helpen en te doneren. Ik kan jullie beloven dat ik jullie niet teleur zal stellen!

Op dit moment is het meest belangrijke project mijn ‘solo’ project. Ik en mijn gitaar. Niks anders.

Bekijk wat van mijn video’s om een idee te krijgen hoe mijn optredens klinken en er uit zien.


 

Crowdfunding
Om mijn solo carrière voort te zetten zijn er nog een aantal belangrijke stappen te nemen. De crowdfunding zal mij de mogelijkheid geven voor het bereiken van meer mensen, meer podia en het krijgen van meer fans.

Op dit moment werk en woon ik in Rotterdam waar ik mijn best doe mijzelf op de kaart te zetten als muzikant en artiest. Ik speel bij verschillende podia, festivals, bars en clubs, geef workshops gitaar spelen door heel Rotterdam.

Lees meer over het project, hoe je kunt bijdragen en de tegenprestaties op de speciale VoorDeKunst pagina.

Volg Mihael op Facebook voor het laatste nieuws en shows en kijk ook eens op z’n website!

Copyright foto: Ferdows Faghir

WARD wint de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter!

Zondag 23 september organiseerde Popunie de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2018 in de categorie Singer/Songwriter. Finalisten KEES, Dax, WARD, Darren Gardner en Brian Murphy traden op in de kleine zaal van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. WARD won de Juryprijs en KEES won de Publieksprijs. 

“Een aanstekelijke performance, goede songs, origineel en inspirerend. Er is ruimte genoeg om te groeien.” Aldus de jury. 

WARD maakt experimentele dreamy indiepop, heerlijk vrolijk en dansbaar. Haar laatste ep Girls draait om haar zelfacceptatie in de LGBTQ gemeenschap.

WARD heeft met haar overwinning onder andere € 1.000 prijzengeld, een cheque t.w.v. € 250 van Keymusic en een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 gewonnen.

Aftermovie