WARD wint de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Singer/Songwriter!

Zondag 23 september organiseerde Popunie de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2018 in de categorie Singer/Songwriter. Finalisten KEES, Dax, WARD, Darren Gardner en Brian Murphy traden op in de kleine zaal van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. WARD won de Juryprijs en KEES won de Publieksprijs. 

“Een aanstekelijke performance, goede songs, origineel en inspirerend. Er is ruimte genoeg om te groeien.” Aldus de jury. 

WARD maakt experimentele dreamy indiepop, heerlijk vrolijk en dansbaar. Haar laatste ep Girls draait om haar zelfacceptatie in de LGBTQ gemeenschap.

WARD heeft met haar overwinning onder andere € 1.000 prijzengeld, een cheque t.w.v. € 250 van Keymusic en een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 gewonnen.

Aftermovie
Copyright foto’s: Marc Nolte Photography

Meer foto’s vind je in het speciale Facebook-album hier.

Meer over de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam vind je hier.

Kijk live mee met de Singer/Songwriter finale!

Vanavond vindt de laatste finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in Theater Rotterdam locatie Schouwburg. De finale is inmiddels uitverkocht. Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch meegenieten? Check de live-stream via Facebook! Check de live-stream hier of via de Facebookpagina van de Grote Prijs!