Kijk live mee met de Singer/Songwriter finale!

Vanavond vindt de laatste finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam plaats in Theater Rotterdam locatie Schouwburg. De finale is inmiddels uitverkocht. Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch meegenieten? Check de live-stream via Facebook! Check de live-stream hier of via de Facebookpagina van de Grote Prijs!

Djesco wint de categorie Hiphop en HighrFreeqncs Electronics bij de GPR!

Zaterdag 22 september organiseerde Popunie de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2018 in de categorieën Hiphop en Electronics in BIRD. In de categorie Hiphop streden finalisten Mopperatchi, Djesco, Josimar Gomes, K.I.M.M.I.E.D en Grimm om de titel en bij de categorie Electronics waren dat Lilø, Dread Pitt, Low Gain Antenna, HighrFreeqncs en Victor Metske.

De Hiphoppers kregen 20 minuten de tijd om de jury te overtuigen met een optreden. Bij de categorie Electronics kregen de finalisten één uur de tijd om een track in elkaar te zetten. Djesco won zowel de Publieksprijs als Juryprijs bij Hiphop. HighrFreeqncs won de Juryprijs en Low Gain Antenna won de Publieksprijs in de categorie Electronics.

“Ondanks dat er nog wat verbeterpuntjes zijn, vinden we hem het verste in de ontwikkeling van het totaalplaatje als artiest.” Aldus de jury bij Hiphop.

Djesco is een rapper die risico’s durft te nemen, wars van trends en met een geheel eigen sound.

Aftermovie
 Hiphop

Aftermovie Electronics

“Een goede compositie, een muzikaal arrangement en haalt het onderste uit zijn apparatuur.” Aldus de jury over HighrFreeqncs bij Electronics.

De producties van HighrFreeqncs hebben een wavey ‘future’ sound met R&B vibes. Zijn muziek is het beste te omschrijven als lounge, rustgevend en dromerig.

Beide jurywinnaars hebben met de overwinning onder andere € 1.000 prijzengeld, een cheque t.w.v. € 250 van Keymusic en een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 gewonnen.