Interview: Neviah

Ondanks corona en de lockdown hebben de heavy rockers van NEVIAH niet stilgezeten. Eind november speelde NEVIAH tijdens de Rotterdamse Popweek een N8W8 Rotterdam presents livestream show in Baroeg en in 2020 werden er een aantal single’s en video’s uitgebracht zoals Roots Mean Scars en Full Circle. In december kwam ook het album Embers In The Eye uit, waarmee de band indruk heeft weten te maken. Tijd dus om de band eens wat vragen te stellen.

In deze video gaat Monica in gesprek met NEVIAH over hun nieuwe plaat, de coronaperiode, een net-even-anders productie en het mooie van cross-genre werken!

 

NEVIAH – Embers In The Eye

 

Volg NEVIAH op Facebook, Instagram en op Spotify voor het laatste nieuws!

Submit Fest is hét indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem en richt zich op progressive metal, metalcore, modern metal en alternative metal. Submit, gerund door de Rotterdamse metalheads Monica en Jessica, gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties. Submit – Supporting the scene together. 

Volg Submit Fest via de websiteFacebook en Instagram.

Binnenkort: de tweede editie van OPEN sessies – New Grounds!

Het is bijna lente. En om dit te vieren hebben OPEN Rotterdam, New Grounds en de Popunie weer een nieuwe editie van OPEN Sessies: New Grounds voor je klaarstaan!

Dit keer groter en in de vorm van een serie die komende zaterdag 20 maart van start gaat. Tijdens de OPEN Sessies: New Grounds zie je optredens en interviews van lokale artiesten die opgenomen zijn in New Grounds. Vanaf zaterdag is er wekelijks om 18:30 uur een nieuwe aflevering te zien via OPEN Rotterdam.

Deze editie wordt afgetrapt door de vierkoppige Rotterdamse indieband Elephant. Het feestje gaat een week later verder met het nieuwste trio in Rotterdam Mayomen, met daarin de bekende Fula muzikant Omar Ka. De weken erna volgen zangeres Melissa Lopes en winnaar van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam in de categorie Hiphop, Bkk!

Check de sessies via OPEN Rotterdam en support your locals! Heb je het om 18:30 uur gemist? Geen zorgen, het programma wordt elk uur herhaald.