Interview: Hayo Vaders (The Shape Of Punk To Come)

In dit video interview gaat Monica van Submit Fest in gesprek met Hayo Vaders, wie voor diverse events organiseert, waaronder ook The Shape of Punk to Come in Rotterdam (V11). Tijdens dit interview spreken zij over hoe Hayo in de muziekindustrie gerold is, waar hij zich nu mee bezig houdt tijdens de coronapandemie, The Shape Of Punk To Come, zijn kijk als organisator op een stad als Rotterdam en welke plannen hij nog heeft voor de toekomst.

Volg Hayo Vaders en The Shape of Punk To Come op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en om op de hoogte te blijven van de shows in V11.

Submit Fest is hét indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem en richt zich op progressive metal, metalcore, modern metal en alternative metal. Submit, gerund door de Rotterdamse metalheads Monica en Jessica, gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties. Submit – Supporting the scene together. 

Volg Submit Fest via de websiteFacebook en Instagram.

Crowdfunding gestart voor nieuwe nachtclub BIT

In Rotterdam-West zijn initiatiefnemers bezig met een nieuwe nachtclub op te starten; BIT. Het wordt een club en broedplaats voor elektronische muziek met ruimte voor artistiek en muzikaal experiment. Om de nachtclub te bouwen is een crowdfunding gestart, waarmee 3000 tickets voor de eerste acht evenementen van de openingsmaand worden verkocht. Club BIT hoopt in september van start te kunnen!

Club Bit 
BIT wordt een ruimdenkend en excentrieke nieuwe nachtclub met ruimte voor 400 man, die zich wil vestigen in een voormalig kantoorgebouw in het Keile-gebied in het westen van Rotterdam.  Het idee is om exclusieve concepten te bedenken in samenwerking met artiesten/organisaties met een eigen vormgeving, aankleding en line-up.

De 24-uursvergunning is al binnen. Maar de rest van het werk moet nog beginnen. Daarvoor hebben ze jouw steun nodig om het voor elkaar te krijgen! Je helpt mee door kaartjes te kopen voor jezelf, vrienden, voor één of meerdere nachten!

Opbrengsten
De volledige 100% van de opbrengst gaat naar de realisatie van Club BIT. Denk aan het aangepaste geluidsysteem, lichtinstallatie, interieurontwerp en visuele identiteit. Steun de crowdfunding door een ticket te kopen via deze link!