De Kroepoekfabriek opent haar deuren tijdens de Open Bedrijven Dag

kroepoek44792665Benieuwd naar wat er zich achter de schermen van een poppodium zoal afspeelt? Grijp dan je kans op zaterdag 1 juni a.s. Dan is De Kroepoekfabriek van 9.30 uur tot 16.00 uur geopend voor publiek.

Tijdens deze Open Dag worden alle bezoekers met open armen ontvangen door de vrijwillige Kroe en krijgen de kans om een uniek kijkje te nemen voor én achter de schermen van het poppodium. Ook op de plekken die normaal niet direct toegankelijk zijn voor publiek, zoals de artiestenruimtes, workshopstudio’s, kantoren, techniek en bar. Hierbij staat vragen vrij! Ondertussen draait de DJ Kroe haar beste plaatjes (verzoekjes zijn welkom), kan je op de foto als echte rockband en is de bar uiteraard geopend.

De Kroepoekfabriek is op deze zaterdag niet het enige Vlaardingse bedrijf dat haar deuren wijd open zet. De Open Bedrijvendag is bedoeld om de inwoners van Vlaardingen en omgeving beter bekend te maken met het Vlaardingse bedrijfsleven. Daarom stellen zo’n twintig bedrijven van 10.00 tot 16.00 uur hun deuren open voor publiek. Bewoners van Vlaardingen, maar ook geïnteresseerden uit de regio, zijn van harte welkom om een kijkje in al die verschillende bedrijfskeukens te nemen.

kroepoekfabrieek

Extra informatie
Datum: Zaterdag 1 juni
Locatie: De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen
Aanvang: 9:30 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie over alle bedrijven die meedoen bezoek je de website van Open Bedrijven Dag.

Foto: Ron van Rutten

 

 

Meer zoals dit

Labelgenoten SubRockers en Stealers rocken samen De Koornbeurs

kb 1 juniRockliefhebbers moeten zaterdag 1 juni in De Koornbeurs zijn. Hoofdact die avond is SubRockers met een niet eerder gehoorde, verpletterende mix van hardrock, punkrock, garagerock, glamrock en pubrock. Rotterdamse band Stealers, punkband ZDA en DJ Gifmenger maken het programma compleet.

SubRockers is een nieuwe band en bestaat uit muzikanten die al veel langer stevig aan de weg timmeren. De leden van SubRockers speelden eerder in bands als Antidote, Disturbance en I-Reject. Onlangs bracht de groep zijn debuut-cd uit op het label Rebellion records. SubRockers geldt als het nieuwste geluid in de rock & roll underground. De band laat zich niet in een hokje stoppen en weigert zich te beperken tot één muziekstijl. Ze schakelen moeiteloos over van punkrock naar hardrock, en als het zo uitkomt, via garagerock of glamrock. En na een paar biertjes is SubRockers de beste pubrockband die je in tijden gehoord hebt.

Punkband ZDA neemt 1 juni de openingsact voor zijn rekening. De letters ZDA staan voor Zwaar Der Aan. De band bestaat uit een stelletje jonge honden uit Naaldwijk die punkska & roll spelen en heeft inmiddels in eigen beheer een demo uitgebracht. Ze zingen ook in het Nederlands en noemen, naast ska, Gerard Joling als een van hun invloeden. Dat moet wel verrassend klinken.

De derde act, Stealers uit Rotterdam, wordt gevormd door leden van Cenobites en Razorblade. Belangrijke invloeden van Stealers zijn Johnny Thunders, Rose Tattoo en Dead Boys. De Stealers zijn labelgenoten van SubRockers en brachten in december 2012 hun debuut-cd uit op Rebellion Records.

Kortom deze avond is een absolute aanrader, dus noteer in je agenda: zaterdag 1 juni!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 1 juni
Locatie: De Koornbeurs, Voldersgracht 1, Delft
Aanvang: 21:00 uur
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van De Koornbeurs.