Crowdfunding voor Silver Pockets Full

133ed642c4De band Silver Pockets Full heeft de songs voor hun debuutalbum zelf opgenomen en nét zoveel liefde en aandacht in de opnames van de songs gestoken als in het componeren.

Het wordt een album met 12, misschien zelfs 13 songs. Maar nu moet het nog afgemaakt worden en dat kost tijd en vooral veel geld. Bij dat laatste willen ze vragen om de hulp van fans.

Het plan is om het album op 16 april 2016, Record Store Day, uit te brengen. Daarvóór moet nog behoorlijk wat gebeuren: Het album moet gemixt, gemasterd en geperst worden op cd, er moet een ontwerp komen voor de albumhoes en er is uiteraard wat nodig voor promotie.

75BSqE2LrcRjAJcRHet mixen en masteren van een album is écht een vak apart. Dat willen ze daarom heel graag overlaten aan een professionele mixing engineer.

Ze zijn nu in gesprek met een aantal kandidaten en zoeken naar precies díé mixer, die hun sound weet te vangen in een mix, die van het album een klassieker gaat maken.

Check snel hoe je ze kunt steunen en welke leuke cadeautjes daartegenover staan!

Het crowdfunding project loopt via VoorDeKunst en de pagina van de band vind je hier. Het project loopt tot 23 januari 2016.

 

Ver Uit De Maat Festival in WORM: extravagantie galore

Ver uit de Maat flyerOp zondag 20 december barst de meest geliefde WORM-extravaganza weer los; het Ver Uit De Maat Festival. Dit festival viert het bestaan van de originele geest die, bewust of onbewust, maar in elk geval vrolijk en vol overtuiging, alle conventies met voeten treedt.

Er is dit jaar wederom een bonte stoet artiesten, curiositeiten en buitenissigheden opgetrommeld om jong en oud van de vroege middag tot de niet al te late avond te vermaken en verrassen.

Zo zal Lekiddo – Lord Of The Lobsters laten zien waarom hij de opperkreeft is, brengen de Rotterdamse mannen en vrouwen van Ongehoord ongehoorde country-pareltjes ten gehore en komt de Franse Mr. Marcaille met zijn bas en vioolstok.

Kaartjes zijn beschikbaar voor 8 euro óf, als je rechtop onder de Ver Uit De Maat-lat kan lopen, gratis. Het festijn begint om 13.30 en gaat door tot een uur tot elf.

Complete line-up: Lekiddo – Lord Of The Lobsters / Mr. Marcaille / Henry Glissenaar / M&M / The Plastic Fantastic Time Machine / The Megaphone Ensemble / The Asses / Piouxsie / Outskirts / Ongeregeld / Djuna / MCHNRY / Sleepgunner / Sieger Baljon / Moonflower Warrior / Enrico de Profeet / Simon Mulder / en… De Hoofdact!

Extra informatie
Datum: zondag 20 december
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71
Aanvang: 13.30 uur
Entree: €8,- | vvk

Kijk voor meer informatie en video’s van de line-up op de website van Ver Uit De Maat.