KANS brengt Sneakeria vol 1 mixtape uit

kansssKANS (Klinkt Als Nieuwe Sneakers) is een platform bestaande uit de artiesten MarryMarv, Elise Dinfena, Maximus, Geckus en Big Huey. KANS wordt ondersteund door de Maastrichtse sneakerstore ChezRico. Door deze krachten te bundelen willen KANS en ChezRico de artiesten zo goed mogelijk op de kaart zetten. Als ambitie heeft KANS een officieel label te worden en daar werken ze stap voor stap naartoe.

Na verschillende clips, onder de naam KANS, uitgebracht te hebben, is vandaag een mixtape utigekomen. De mixtape heet Sneakeria vol 1 en is  gemixt door DJ Salesman. Artiesten als MP, Dion Mase, Flinke Jongen, PSL Persoonlijk, Diggy Dex en nog meer hebben een track geleverd. Dit maakt Sneakeria een hiphop mixtape met verschillende stijlen.

In samenwerking met Hiphop In Je Smoel heeft KANS deze mixtape uitgebracht en een releaseparty op het Schouwburgplein gehouden.

Download de ep hier.

Voor meer informatie bezoek je de website van KANS.

Metal en hardcore festival Batmanfest terug naar Capsloc

batmannOp 2 november wordt de volgende editie van Batmanfest georganiseerd in cultureel centrum CAPSLOC te Capelle aan den IJssel. Het festival voor metal en hardcore bands staat dit jaar in het teken van onderzoek naar borstkanker. Opbrengsten worden dan ook aan dit doel gedoneerd.

De organisatie bevestigt de komst van dertien bands, waaronder Sworn To Oath, Pariso en Svalbard uit Engeland. Van eigen bodem zullen Meet The Storm, Smash The Hourglass, The Fifth Alliance, Man As Plague, Chelsea Smile, The Great Hurricane Escape, Mary Fields, Dehumanization en 0181 Beatdown aantreden. Een gevarieerd aanbod aan bands, waarbij veel ruimte is gelaten voor jong talent. Een bewuste keuze, aldus Maartje Buise en Mitchel Overweg van CAPSLOC: “We zetten bandjes neer waar we zelf in geloven. In het genre is het gebruikelijk om een stukje te reizen voor acts die je graag wilt zien en we hopen op deze manier mensen uit de weide omgeving enthousiast te maken voor het festival én het goede doel.”

Kaarten zullen in de voorverkoop via de website van CAPSLOC en alle winst komt ten goede aan borstkankeronderzoek. Er wordt tevens een opwarmertje georganiseerd in CAPSLOC, op de officiële pre-party zullen op 14 september Hawser, The Homeless, Mary Fields en Second East komen spelen.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 14 september (pre party) / Zaterdag 2 november (Batmanfest)
Locatie: CAPSLOC, Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel (drie minuten loopafstand van metrostation Capelle centrum)
Aanvang: 19:00 uur (pre party) / 14:30 uur (Batmanfest)
Entree: 5 euro – 6 euro vvk (pre party) / 10 euro – 8,50 euro vvk (Batmanfest)

Nodig hier je vrienden uit voor de pre party, nodig hier je vrienden uit voor Batmanfest en voor meer informatie bezoek je de website van CAPSLOC.