Rotterdams label KANS brengt nieuwe video van MarryMarv en Maximus uit

maximus en marryHet Rotterdamse label KANS brengt, na Overdose van Elise Dinfena, de video John F Kennedy uit van MarryMarv en Maximus. Voor de track werkten zij samen met ReyMuzik en de track is opgenomen bij Syndrummusic. De video is geschoten door Pirivisuals.

Al eerder maakte KANS geluid met singles als Doe Mee en Gaat Mijn Dood Worden van MarryMarv. Eind 2013 besloot KANS officieel als label naar buiten te treden en sindsdien is er veel gebeurd rondom KANS (Klinkt Als Nieuwe Sneakers): sinds december wordt KANS gesponsord door Gorilli, DJ Salesman bracht zijn SALA JAMZ lll mixtape uit en Elise Dinfena en MarryMarv tekenden bij Empiri Bookings. Nu is het tijd voor de video van de eerste single van de #MARRYMARVENMAXIMUS-tape.

Waar voorheen soulsamples de beats van MarryMarv en Maximus domineerden, zoeken zij nu meer een elektronische sound op, waarin zij bruggen slaan naar trap en grime.

MarryMarv en Maximus – John F Kennedy

Voor meer informatie bezoek je de website van KANS.

Oliver Alexander wint Waterpop Contest

waterpop_winstAfgelopen vrijdagavond heeft Oliver Alexander de Waterpop Singer-Songwriter Contest gewonnen. Dankzij deze overwinning speelt hij op 9 augustus op het popfestival Waterpop in Wateringen.

In een spannende muzikale strijd met Rotterdamse singer/songwriters Bryan van Putten, Cata en de Haagse Yvet Jody kwam Oliver Alexander uiteindelijk als winnaar uit de bus. De jury was erg te spreken over zijn optreden.

Uit het juryrapport: “Een professioneel, uitstekend optreden dat niet zou misstaan op de grote popfestivals in Nederland. Geweldig stemgeluid, veel variatie tussen de songs en in de songs een fijne afwisseling van ritmes. Oliver Alexander is charismatisch en trekt het publiek erbij, onder andere met humor. Hij heeft er overduidelijk plezier in en heeft leuke interactie met zijn bandleden. De set is goed opgebouwd, met een mooie binnenkomer (Masquerade) waardoor het publiek er meteen zin in krijgt. Zijn songs hebben veel variatie in onderwerpen, met een mooie boodschap achter de songtekst, waar veel mensen zich in zouden kunnen vinden.”

Waterpop
Dankzij deze keuze van de vakjury zal Oliver Alexander op zaterdag 9 augustus acte de présence geven op Waterpop: eerst opent hij het veld, waarna hij ook backstage een show zal verzorgen voor de andere acts, pers, crew en vrijwilligers. Tot slot is Oliver Alexander uitgenodigd voor een interview en livesessie op vrijdagavond 4 juli op Radio WOS.

Rotterdamse singer/songwriter Cata ging naar huis met de publieksprijs.

Voor meer informatie bezoek je de website van Oliver Alexander.