Winne & Feis Live in Club Cinéma op dinsdag 24 februari

Winne en FeisWinne & Feis dé twee hotste rappers van het moment zullen op dinsdag 24 februari live optreden in de trendy club Cinéma Rotterdam.

Winne & Feis
Winne en Feis brachten onlangs hun gezamenlijke single Superman uit. Het is de eerste single van het debuutalbum van Feis. Met trots presenteerde Feis op 21 november 2014 zijn album Hard Van Buiten, Gebroken van Binnen in Bird. En de twee Rotterdamse rappers waren onlangs nog te zien bij De Wereld Draait Door en live te horen bij 3voor12 Radio.

Er is dan ook geen reden om aanstaande dinsdagavond thuis te blijven, wanneer Winne en Feis het podium op gaan. Naast de gezellige sfeer en de aangename gasten kun je ook genieten van gruwelijke vrouwelijke en mannelijke dj’s. Dus wees erbij wanneer deze twee meest besproken rappers van dit moment doen waar zij het beste in zijn!

De dj line-up bestaat uit:
Divana Jones, op dit moment vermaakt zij het publiek van Cinéma Rotterdam en Coconuts Rotterdam als de stijlvolle en sexy vrouwelijke dj.

DJ Mixturess, is vaak terug te vinden in de Rotterdamse clubs zoals VIP Room en Villa Thalia. Ze staat vandaag de dag bekend als een gerespecteerde eclectic/urban dj met een unieke flow.

DJ Nixon Dias, is voornamelijk te vinden in Club Rex, waar hij zijn ding doet achter de draaitafel. Hij zal de avond compleet maken.

Extra informatie:
Datum: dinsdag 24 februari
Locatie: Club Cinéma, Rodezand 36
Aanvang: 21:00
Entree: vvk € 10,- Koop je kaarten hier. Deurverkoop: € 12, 50
Dresscode: Dress To Impress, No Caps
Leeftijd: 21+

Heb je interesse in één van de VIP tafels of wil je meer informatie dan kan je bellen naar: 010 – 32 00 845. Voor overige informatie en om te laten weten dat je erbij bent, ga je naar de Facebook event pagina.

The Afterveins presenteren tweede album in Rotown

The Afterveins ShowersNa een jaar lang touren is het dan eindelijk zover. The Afterveins, de Rotterdamse psychedelische wave band, komt met een vervolg op hun debuutplaat. In samenwerking met Henk Koorn (Hallo Venray) en Natasha van Waardenburg (De Nieuwe Vrolijkheid) hebben ze het tweede album Showers opgenomen. De band presenteert deze mijlpaal op vrijdag 27 maart in Rotown.

Met de titel Grote Prijs van Rotterdam 2013 op hun naam startten de heren 2014 veelbelovend en daar bleef het niet bij. Het werd een veelbewogen jaar voor de heren. Zo werd er onder andere als Popunie Live act gespeeld op Motel Mozaique en werden Metropolis, Oerol, Le Guess Who? en vele andere events en festivals aangedaan. En er waren optredens in het buitenland; Frankrijk en, in het kader van Stage Europe Network, Polen. Dit allemaal naast het opnemen van het nieuwe album in de Sahara Sound Studios te Den Haag.

2015 startte wederom goed voor The Afterveins: er werd gespeeld op showcase festival Noorderslag en een labeldeal getekend bij Elevate Records/V2. De no-nonsense attitude en de tomeloze energie van deze Rotterdamse lefgozers lieten in korte tijd een behoorlijke impressie achter en hebben gezorgd voor een sterke live reputatie. De doordachte, ongeveinsde gitaarsongs van het trio vonken en ronken werkelijk alle kanten op, van psychrock, speelse rammelpop tot grillige postpunk. Op het nieuwe album Showers zal dit zeker gewaarborgd blijven.

Releaseparty
Vrijdag 27 maart zal de band in stijl hun gehele nieuwe album spelen en is er uiteraard de mogelijkheid om deze aan te schaffen op cd en vinyl. Support wordt verzorgd door hun beste Amsterdamse vrienden van Indian Askin waarmee The Afterveins al eerder tourden door Frankrijk en een split-tape mee uitbrachten onder de naam #MILFHUNTERS. De Popunie ondersteunt de releaseparty vanuit de regeling Popunie Music Support Rotterdam.

Extra informatie:
Datum: vrijdag 27 maart
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17-19
Aanvang: 21.00 uur
Entree: Gratis

Voor meer informatie over de release en tickets ga je naar de website van Rotown. Laat dan ook meteen even weten dat je erbij bent op Facebook.

Voor meer informatie over The Afterveins, ga je naar hun website.

Deze avond wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.