Iedere donderdag jamsessies in Cinéma Rotterdam

cinema rdamAanstaande donderdag is de officiële kick off van Let’s Jam: de nieuwe wekelijkse jamsessie en open mic avond in de Cinéma. Let’s Jam wordt het nieuwe concept van Swingbeatz Millionairs Club en combineert iedere donderdag gezelligheid en goede (live)muziek met de luxe en de sfeer van een Las Vegas Vip Party. Ook zullen er diverse verrassingsoptredens zijn van bekende nationale en internationale artiesten soms zelfs onaangekondigd.

Wil je zelf ook zingen of meespelen mail dan naar info@universalsoundprojects.nl. En ben je een producer, artistscout, manager of platenbaas kom dan op deze avonden de artiest van de toekomst ontdekken. Na de jamsessie zijn er dj’s, die gedurende de avond de beste R&B, hiphop, classics, house en latin hits ten gehore zullen brengen.

De organisatie biedt op de donderdag een complete uitgaansavond aan met livemuziek en dj’s, dus mis het niet!

Extra informatie
Datum: iedere donderdag
Locatie: Cinéma Rotterdam, Rodezand 36, Rotterdam
Aanvang: 21:00 uur
Entree: dames 5 euro / heren 10 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van Cinéma Rotterdam.

Presentatie punk verhalen in Tsjechov & Co

punk-dumy-omslag-4Vrijdag 7 juni wordt TMDFS #12: PUNK gepresenteerd in Tsjechov & Co in Rotterdam: een neon-geel/roze boekje met dertien ‘punk’-verhalen/gedichten van literair gezelschap Tafelen Met De Franse Slag.

Tafelen Met De Franse Slag is een literair gezelschap dat elke drie maanden bijeenkomt in Restaurant 010. Er worden dan verhalen voorgelezen die later worden gebundeld en uitgegeven. Iedere bijeenkomst is er een andere avondregisseur, die het thema kiest (dat kan vanalles zijn zoals ‘Afgeschreven’ of ‘Willem Elsschot’). Toen ze Leonor Jonker tot avondregisseur benoemden koos zij natuurlijk voor het thema punk… En het boekje is het resultaat. Het boekje is dus in opdracht van TMDFS gemaakt.

Het wordt een spectaculaire presentatie met voordracht van Hermen Hoek, Arie van der Ent en Leonor Jonker. Er is muziek van de Nederlandstalige protopunkband Zachte G Harde P en special guest is Leen Steen.

De bundel staat haaks op het voor-en-door-de-scene karakter van de vroegere fanzines: het zijn verhalen over of geïnspireerd door punk, geschreven door relatieve buitenstaanders. Clichés worden daarbij ongegeneerd in de strijd gegooid: verwacht hedonisme, antireligie, verwarring en anarchie. Het boekje gaat 5 euro kosten.

Leen Steen, bekend als muzikant van o.a. No-Men, als oprichter van Tocado Records, concertorganisator en radiomaker, werkt momenteel aan een autobiografisch boek over de Rotterdamse punk- en kraakscene van de jaren tachtig. Hij wordt geïnterviewd en draagt voor.

Met bijdragen van: Peter Goedhart, Arie van der Ent, Hermen Hoek, Egbert van de Gronden, Anneke van der Pol, Monique van der Ster, Joanne Oussoren, Leonor Jonker, Ine Ockers, Mark van Leeuwen, Ellie Rietveld, Els van Teeffelen en John Toxopeus.

Extra informatie
Datum: Vrijdag 7 juni
Locatie: Letterencafé Tsjechov & Co, Delistraat 2, Rotterdam
Aanvang: 17:30 uur / Inloop: 17:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit voor het evenement.