Vlaardingse band Shrude lanceert ep

shrudeDe rockband Shrude geeft op zondag 1 maart een releaseparty voor de ep Because The Sun in De Kroepoekfabriek, Vlaardingen. Eerder won de band al de titel Vlaardingen Supertalent 2014.

Na wissels in de bezetting en veel getimmer en geschaaf aan de nummers, is het de leden van Shrude gelukt een sound te creëren waar zij naar op zoek waren: Stevig, energiek, dansbaar en toch toegankelijk. Met vier koppen vol ideeën en een overdosis inspiratie zijn de rockers nu klaar om zich regionaal te laten horen.

Afgelopen jaar speelde het viertal op onder andere Festival Aangeschoten Wild in Delft en waren zij te gast bij omroep OPEN Rotterdam en Omroep Vlaardingen. Op zondag 1 maart wordt de lancering van de ep Because The Sun gevierd met een releaseparty in de Kroepoekfabriek.

Met het winnen van Vlaardingen Supertalent 2014 kreeg Shrude ook de kans van de Kroepoekfabriek om T-shirts van de band te laten drukken. Deze zijn, net als de fysieke ep, tijdens de releaseparty te koop.

Because The Sun is vanaf nu te streamen op internet, via: Youtube en Soundcloud. De cd is ook te downloaden en te bestellen via Bandcamp.

Lees binnenkort ook de recensie van deze ep op onze website!

Extra informatie
Datum: zondag 1 maart
Locatie: Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A, Vlaardingen
Aanvang: 20.00 uur: start voorprogramma – 21.00 uur: ep presentatie
Entree: vvk € 3,-  en € 5,- aan de deur, heb je een Rabobankpas? Dan betaal je de helft. Koop je kaarten alvast hier.
Meer informatie vind je op de website van de Kroepoekfabriek, het Facebookevent of de Facebook-pagina van Shrude.

Winne & Feis Live in Club Cinéma op dinsdag 24 februari

Winne en FeisWinne & Feis dé twee hotste rappers van het moment zullen op dinsdag 24 februari live optreden in de trendy club Cinéma Rotterdam.

Winne & Feis
Winne en Feis brachten onlangs hun gezamenlijke single Superman uit. Het is de eerste single van het debuutalbum van Feis. Met trots presenteerde Feis op 21 november 2014 zijn album Hard Van Buiten, Gebroken van Binnen in Bird. En de twee Rotterdamse rappers waren onlangs nog te zien bij De Wereld Draait Door en live te horen bij 3voor12 Radio.

Er is dan ook geen reden om aanstaande dinsdagavond thuis te blijven, wanneer Winne en Feis het podium op gaan. Naast de gezellige sfeer en de aangename gasten kun je ook genieten van gruwelijke vrouwelijke en mannelijke dj’s. Dus wees erbij wanneer deze twee meest besproken rappers van dit moment doen waar zij het beste in zijn!

De dj line-up bestaat uit:
Divana Jones, op dit moment vermaakt zij het publiek van Cinéma Rotterdam en Coconuts Rotterdam als de stijlvolle en sexy vrouwelijke dj.

DJ Mixturess, is vaak terug te vinden in de Rotterdamse clubs zoals VIP Room en Villa Thalia. Ze staat vandaag de dag bekend als een gerespecteerde eclectic/urban dj met een unieke flow.

DJ Nixon Dias, is voornamelijk te vinden in Club Rex, waar hij zijn ding doet achter de draaitafel. Hij zal de avond compleet maken.

Extra informatie:
Datum: dinsdag 24 februari
Locatie: Club Cinéma, Rodezand 36
Aanvang: 21:00
Entree: vvk € 10,- Koop je kaarten hier. Deurverkoop: € 12, 50
Dresscode: Dress To Impress, No Caps
Leeftijd: 21+

Heb je interesse in één van de VIP tafels of wil je meer informatie dan kan je bellen naar: 010 – 32 00 845. Voor overige informatie en om te laten weten dat je erbij bent, ga je naar de Facebook event pagina.