Videoclip en single presentatie voor Bregje Sanne Lacourt

bregjesanneMelancholie, levensvreugde en zelfspot gaan hand in hand bij Bregje Sanne. Tot in detail beschrijft de zangeres haar leven, zonder het allemaal té serieus te nemen. Muzikaal put Bregje Sanne uit een bron die je weinig ziet in Nederland. De mix van country, folk en blues voelt heel erg Amerikaans en is op een subtiele manier heel erg catchy. Nashville, maar dan niet (uit) Nashville.

Als voorbode van het upcoming album The Keeper Of Changing Winds, waarvan de release plaatsvindt in het najaar, moest daar natuurlijk een fantastische clip bij worden gemaakt. De clip is gemaakt door Sasha Ivantic (bekend van Mark Lotterman).

De single en album zijn gemixt in San Francisco door John Vanderslice, Tiny Telephone Studio en gemastered door Tammo Kersbergen bekend van I am Oak.

Bregje Sanne Lacourt – U Don’t Know

U Don’t Know is nu te beluisteren via Spotify en binnenkort te koop op onder andere iTunes.

Bregje Sanne Lacourt presenteert op vrijdag 23 mei haar single tijdens Le Café Musical in ’t Halve Maatje (Rotterdam). Hier wil je zeker bij zijn!

Extra informatie single presentatie
Datum: vrijdag 23 mei
Locatie: ’t Halve Maatje, Kleiweg 325, Rotterdam
Aanvang: 18:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Bregje Sanne Lacourt.

Le Café Musical wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Samenwerking tussen Rotterdammers El Stylo, Momentum en beatmaker SA

el stylo Single CoverEen opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op. Met dit credo als uitgangspunt is de track Een Winnaar van El Stylo en Momentum geboren. Op een beat van SA vertellen de rappers de luisteraar ondernemend te zijn en de kansen te benutten die hen worden gegeven, want niets is onmogelijk!

De mix en mastering is in handen van alleskunner Shroom en de cover art is gedaan door het jonge talent Monir El Mourabet.

El Stylo – Een Winnaar feat. Momentum

Download Een Winnaar hier gratis.

De heren zijn te volgen op Twitter:
www.twitter.com/MisterStylo
www.twitter.com/Momentum010
www.twitter.com/SABeats
www.twitter.com/Shroom020
www.twitter.com/MonirvdNoord