Vacature: Stagiaire Marketing & Communicatie bij MM16

01MM_documentatie_schouwburg_x-1050x648Motel Mozaïque zoekt per 1 december 2015 een enthousiaste, leergierige en creatieve stagiair(e) voor de afdeling Marketing & Communicatie t.b.v. het Motel Mozaïque Festival dat op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 plaatsvindt.

Het festival biedt een organische mix van vernieuwende muziek, indringende theater- en dansperformances en opvallende beeldende kunst. Gastvrijheid is een belangrijk ingrediënt van het festival, vandaar ook dat de bezoekers gedurende het festival op bijzondere wijze kunnen overnachten en gidsen (ver)leiden ze langs bijzondere plekken in de stad. In april 2016 vindt het typisch Rotterdamse festival alweer voor de 16de opeenvolgende keer plaats.

Naast het festival organiseert Motel Mozaïque ook popconcerten in Rotterdam, zoals binnenkort Balthazar, Ane Brun, dEUS, K’s Choice, Tindersticks, De Staat en #OpgezwolleTotNu. Deze shows organiseert Motel Mozaïque in nauwe samenwerking met o.a. Rotown, Rotterdamse Schouwburg, de Doelen, Annabel, LantarenVenster, BIRD en de Maassilo.

httv://youtu.be/t-hxU0Is-ts

Stage in een notendop

De Stichting Motel Mozaïque is een kleine, dynamische, informele organisatie gevestigd in het centrum van Rotterdam. Motel Mozaïque zoekt per 1 december 2015 voor 4,5 maand een stagiair(e) die de communicatiemedewerker assisteert met het plannen en uitvoeren van promotieactiviteiten rond het Motel Mozaïque 2016 Festival. De belangrijkste middelen daarbij zijn de eigen website en social media. Ervaring met het schrijven van promotionele teksten (leuke nieuwtjes over het programma) en affiniteit met social media is dan ook zeer welkom. Ook woon je regelmatig de programmavergadering bij dus nieuwe namen voor het festival hoor jij het eerst!

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

 

Popunie Music Support: RVLT Festival

worm_rotterdam_rvltHet RVLT Festival is terug met een driedaagse tweede editie vanaf 22 oktober in WORM: een lang weekend vol muziek, kunst, lezingen, workshops, film en q&a’s met ditmaal Digital Punk als verbindend thema. RVLT is een sub-label van het Rotterdamse PRSPCT Recordings, dat wereldwijd bekend is om meedogenloze drum & bass Releases.

Het concept achter RVLT Festival is om eens niet de ‘mainstream’, maar juist het individu te belichten. Het festival presenteert artiesten, die werk maken in verschillende disciplines. Deze ‘oddball’ artiesten zijn getalenteerd in meerdere disciplines, maar dit aspect van de artiest blijft vaak onderbelicht, doordat vaak maar één aspect aan bod komt. Juist dit multi-disciplinaire karakter staat centraal op het festival.

In de term Digital Punk staat ‘punk’ voor punk in de ruimste zin van het woord; een ‘fuck-you’ attitude dat zelf-expressie promoot en dat vermijdt  om zich te conformeren aan enig systeem. In andere woorden: “Doe wat je zelf wilt en heb schijt aan wat iemand anders vindt van je kunst.”

De focus ligt bij het festival voornamelijk op muziek, maar RVLT heeft een sterk programma met activiteiten en werken in andere disciplines, waaronder een expositie, workshops en lezingen, films en documentaires en natuurlijk de traditionele Breakcore Bingo en de Goat Milking Sessions, voordat het feest losbarst.

PRSPCT RVLT Festival#2PRSPCT RecordingsRVLT Festival #2 Official Trailer!!Get your tickets here : http://www.rvltfestival.nl22+23+24 October 2015 : WORM, RotterdamPlease share and help spread the word! Follow hashtag #rvlt15Audio : Shitwife ‘High Octane Party Banger’

Posted by RVLT Festival on vrijdag 4 september 2015

 

Vrijdag: noise hiphop / chipcore / crossbreed / breakcore
Nederlands populaire hardcore drum & bass formatie The Hard Way is de headliner van de vrijdagavond. Hun punk-meets-hardcore breaks reflecteert de geest van de huidige generatie. De vrijdagavond begint met de Amerikaanse noise hiphop groep NAH, die verder zijn gegaan, waar Death Grips stopte. De legendarische Japanse DJ Scotch Egg draait verder die avond zijn gabba nintendo gameboy chipcore. Het Wit-Russische Ambassador 21 draait digital hardcore, en Stazma, Electric Kettle en Apzolut representeren originele, energieke stijlen van extreme electronics.

11705820_10153580573601068_937995013279099543_o

Programma
Performing: NAH (usa), DJ Scotch Egg (jap), The Hard Way (nl), Electric Kettle (fr), Ambassador 21 (bela), Stazma And The Junglechrist (fr) en Apzolut (nl)

Exhbition: Le Derniere Cri (fr), Molly Macindoe (uk) en Memory Hole (usa)

Docu’s: Mike Redman’s Walkmen en The Weird World of Blowfly

Workshop/lecture/q&a: Scotch Egg en Matthieu Bourel

Meer informatie vind je op de website van RVLT of de website van Worm.

Extra informatie
Datum: 22 oktober – 24 oktober
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: passepartout €29,95 | verschillende dagkaarten beschikbaar, kijk bij de vvk
Facebookevent

RVLT Festival wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.