The Donny Brooks presenteert eerste album in Dolhuis

donnybrooksAanstaande donderdag 7 maart is het eindelijk zo ver: de cd-presentatie van het eerste album About. The. Fuzz. van de jonge Dordtse band The Donny Brooks. Een vuige rock ’n roll / stoner plaat!

Na anderhalf jaar lang bezig te zijn geweest met schrijven, opnemen, mixen en het artwork is About. The. Fuzz. klaar om gehoord te worden door de buitenwereld. Dit doen ze door middel van een cd releaseparty.

Een show bestaande uit alle nummers van About. The. Fuzz. (plus een extraatje) met daarna gelegenheid om één van de 100 special editions van het album te kopen. Dit gaat gebeuren in de mooie zaal van het Dolhuis in Dordrecht. De vrienden van One Finger Policy komen de band versterken om de avond helemaal tot een succes te maken.

Extra informatie
Datum: Donderdag 7 maart
Locatie: Dolhuis, Dolhuisstraat 55, Dordrecht
Aanvang: 21:00 uur / Deur open: 20:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van Dolhuis.

Music Support Rotterdam: Sara Bonne @ Muziekcafé JW

sarabonneAanstaande zondag treedt Rotterdamse singer/songwriter Sara Bonne op in Muziekcafé JW. Sara Bonne sleepte vorige jaar de derde prijs in de wacht van de Grote Prijs van Zuid-Holland categorie singer/songwriter. Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Sara Bonne is een project van de in Rotterdam woonachtige singer/songwriter Saskia Groenenberg. Haar songs zijn levensverhalen en vertellen over de hoogte- en dieptepunten van het leven en de liefde. Haar muziek typeert zich als een smeltkroes van singer-songwriter, pop, alternative. Zij was onder meer te horen op Radio6 en Radio2 en speelde in zalen als Paradiso en Rotown. Haar opleiding genoot zij aan het Conservatorium in Rotterdam.

In eigen beheer bracht zij haar de debuut Testimony uit op 23 september 2012 in DE UNIE in Rotterdam (i.s.m. Rotown Presents).