Eerste Holi Colorfest in Dolhuis

holi colorsOp zaterdag 6 juli kunnen bezoekers van Dolhuis gratis kleurrijk feestvieren. Op die avond wordt er naar Indiase traditie gedanst in kleur. Het Holi festival doet voor het eerst Dordrecht aan.  

Met Holi Colorfest viert Dolhuis de zomer! Een prachtig kleurenfestijn met vrolijke, dansende mensen. Laat je mooie outfit thuis en trek oude kleren aan. Diverse kleuren poeder zullen door de zaal vliegen!

Opmerking allergieën: de kleuren zijn op basis van talkpoeder.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 6 juli
Locatie: Dolhuis, Dolhuisstraat 55, Dordrecht
Aanvang: 23:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Dolhuis.

 

Haags Podium op Parkpop groot succes!

Haags PodiumOp zondag 30 juni vond het jaarlijkse Parkpop festival plaats in het Zuiderpark. Voor het eerst in de geschiedenis van het bekende festival stond er een podium met uitsluitend optredens van Haagse acts.

De organisatie van dit podium lag in de handen van Haagse popinstellingen Haags Pop Centrum en Musicon. Op het Haags Podium waren optredens van Mullet, Bombilate, Robin Brock, Urban Heroes & Special Guests, UnseeN PerceptioN, Aight’s Young Bboy League, Monomyth, Soul Sister Dance Revolution en Supra Naturals.

De programmering van het Haags Podium stond volledig in het teken van gevestigd en opkomend Haags talent. YourStage Challenge winnaars Mullet trapte het podium af, gevolgd door de zomerse liedjes van Bombilate, de winnaars van de juryprijs van de Parkpop Bandverkiezing. Singer-songwriter Robin Brock, ook wel bekend van BNN’s Golden Oldies, verraste het publiek met zijn aangename liedjes. Haagse helden Urban Heroes verscheen in grote getale op het podium: tijdens hun laatste nummer werden ze vergezeld door special guests in de vorm van diverse Haagse pop iconen. Publieksprijs winnaars van de Parkpop Bandverkiezing UnseeN PerceptioN verzorgde het publiek van een stevig potje death metal. Hierna was het tijd voor de finale van Aight’s Young Bboy League, een breakdance competitie als afsluiter van Stichting Aight’s Hiphop Area. De psychedelische stonerrock/krautrock formatie Monomyth bracht het publiek in hogere sferen. Haagse desert rockers Soul Sister Dance Revolution vermaakte het publiek met hun pakkende en meezingbare liedjes en als afsluiter kon het publiek genieten van de stevige beats van elektro en drum&bass trio Supra Naturals.

Een zonovergoten Zuiderpark, een veld vol enthousiast publiek en zeer talentvolle bands en acts maakten van deze eerste editie van het Haags Podium op Parkpop een overweldigend succes! Het Haags Podium op Parkpop werd mede gefinancierd door Popunie Music Support Zuid-Holland.