Music Support Rotterdam: Sara Bonne @ Muziekcafé JW

sarabonneAanstaande zondag treedt Rotterdamse singer/songwriter Sara Bonne op in Muziekcafé JW. Sara Bonne sleepte vorige jaar de derde prijs in de wacht van de Grote Prijs van Zuid-Holland categorie singer/songwriter. Dit optreden wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

Sara Bonne is een project van de in Rotterdam woonachtige singer/songwriter Saskia Groenenberg. Haar songs zijn levensverhalen en vertellen over de hoogte- en dieptepunten van het leven en de liefde. Haar muziek typeert zich als een smeltkroes van singer-songwriter, pop, alternative. Zij was onder meer te horen op Radio6 en Radio2 en speelde in zalen als Paradiso en Rotown. Haar opleiding genoot zij aan het Conservatorium in Rotterdam.

In eigen beheer bracht zij haar de debuut Testimony uit op 23 september 2012 in DE UNIE in Rotterdam (i.s.m. Rotown Presents).

De Skaggerz presenteert ep in de SuperMarkt

deskaggersDe Skaggerz zijn zes jonge honden die vol overgave elk optreden transformeren in een feest waar je geheid niet uitkomt zonder naar zweet te stinken. Op 28 maart releast de band de nieuwe ep Niet Helemaal Non-Fictie in de SuperMarkt.

Up tempo ska-reggae is het genre en met een regelmatige knipoog naar hiphop is deze band écht niet in een hokje te plaatsen. Met een succesvolle demo, tientallen knallende optredens en in het voorprogramma gestaan te hebben voor de grotere Nederlandse ska bands zoals; The Upsessions, Bazzookas en De Hardheid zijn deze jongens hard op weg naar een volgeboekt festivalseizoen.

Waar deze band zich vooral in onderscheid van het gros, is de interactie met het publiek. Van voor tot achter worden mensen bij de show betrokken en met catchy refreintjes duurt het meestal niet lang voor de hele zaal uit volle borst mee staat te zingen.

28 maart brengen ze hun nieuwe ep uit genaamd Niet Helemaal Non-Fictie De SuperMarkt in Den Haag. Ze zijn in juni 2012 de studio ingeweest en hebben daar vier nummers opgenomen in één dag. Ze hebben de Eep opgenomen in de IJland studio in Amsterdam onder leiding van Thomas Olivier. Hij heeft dit overigens ook opgenomen, gemixed en gemasterd.

Om alvast in de stemmen te komen kun je de nieuwe clip hieronder bekijken. De clip van het nummer Scuba is op 5 maart jl. uitgekomen.

De Skaggerz – Scuba 

Extra informatie
Datum: Donderdag 28 maart
Locatie: SuperMarkt, Grote Markt 25, Den Haag
Aanvang: 21:00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van de SuperMarkt.