Sara Bonne geeft optreden in BIRD

sarabonneThe Breakfast Club zorgt voor het ultieme zondagmiddaggevoel in BIRD. Een huiskamer op locatie voor mensen die hun weekend op een prettige manier willen afsluiten of de week met de juiste toon willen starten. Iedere zondag wanneer er een concert plaatsvindt kun je eerst genieten van een heerlijke brunch en daarna van de warmste soul en jazz. Zoals de klanken van singer/songwriter Sara Bonne, die op 7 april het weekend afsluiten.

Sara Bonne is het project van de in Rotterdam woonachtige singer/songwriter Saskia Groenenberg. Haar songs zijn haar levensverhalen en vertellen over de hoogte- en dieptepunten van het leven en de liefde. Bij elk verhaal hoort een eigen sound en identiteit, daarom laat zij zich niet in één hokje plaatsen. Haar muziek is eigenzinnig en divers. Met een karakteristiek stemgeluid en rijkdom aan ideeën brengt ze een sfeervolle smeltkroes van singer-songwriter, pop, alternative en jazz met een flinke dosis ziel. In 2012 bereikte ze de derde prijs van de Grote Prijs van Zuid-Holland.

Sara Bonne klinkt persoonlijk, intens en dynamisch. Een voorproefje van haar debuutalbum Testimony was al te beluisteren op de podia van Rotown en Paradiso en haar eerste single ‘Amy’s Song’ was VPRO’s 3voor12 Hollandse Nieuwe.

Extra informatie
Datum: Zondag 7 april
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 29, Rotterdam
Aanvang: 13.00 uur (brunch) / 15.30 uur (concert)
Entree: 5 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van BIRD.

Reggae Central presents: Roots Inna Di Yard

De Dordtse Popcentrale is al sinds 2010 de thuisbasis van Reggae Central. Deze avond vol reggae heeft inmiddels vele nationale en internationale gezichten op het podium gezien. Hoog tijd voor Reggae Central en de Popcentrale om een stapje verder te gaan. Naast de reguliere Reggae Central avonden zullen er speciale avonden georganiseerd worden.

reggaecentralDeze avond heet Reggae Central presents Roots Inna Di Yard en laat je genieten van reggae-artiesten uit Jamaica die hun sporen jaren geleden al verdiend hebben. De oude en nieuwe generatie worden verbonden op een avond waar de basis van reggae (her)ontdekt kan worden.

De eerste editie is met niemand minder dan Al Campbell. Deze artiest is al sinds eind jaren ’60 bezig met zijn carrière en is naast singer/songwriter ook nog eens producer en zeker geen onbekende van het befaamde Studio One.

De muzikale begeleiding is van de welbekende Dordtse reggaeband Dreadless, die ook tijdens de vorige editie van Reggae Central voor een druk bezochte avond zorgde.

Reggae Central presents Roots Inna Di Yard vindt voor het eerst plaats op zaterdag 2 maart. Mis het niet!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 2 maart
Locatie: Popcentrale, Merwedestraat 48, Dordrecht
Aanvang: 20:30 uur
Entree: 8 euro

Voor meer informatie bezoek je de website van de Popcentrale.

Let op: Aanstaande meivakantie verhuist de Popcentrale naar hun oude stek. Meer info vind je hier.