Team Helderheid organiseert zaterdag het Helderheidfestival

Helderheidfestival2013Het Helderheidfestival viert aanstaande zaterdag haar vijfjarig bestaan op het Helderheidplein met een overvolle line-up van nieuw hiphop talent en gevestigde artiesten.

Artiesten worden geselecteerd op hun inhoud en boodschap. Positiviteit en progressie staan centraal bij het Helderheidfestival. De Helderheidbokaal wordt uitgereikt aan de beste act. Met optredens van: Dret&Krulle, Gikkels, Unorthadox
MarryMarv, JR, Roykable, BrandWerk, Monta, BX Music, Dela, Hiphoop, Camp Rauw, Madness, Inferno, Skeerjonair, Derek Otte, Khalid Amakran en Cross.

DJ’s: Salesman & Lord Vetter.

H.E.L.D.E.R.H.E.I.D. is de artiestennaam van de rapper en poëet Breyten Muskiet (16-07-1978 / 07-04-2004). Naar hem is het Helderheidplein in Rotterdam-Zuid vernoemd. De groep Helderheid zet zich volgens zijn visie in voor het welzijn en de positieverbetering van jongeren in Rotterdam, voor begrip en respect tussen culturen en biedt een podium voor positieve hiphop. De groep Helderheid gaat hiervoor de samenwerking aan met organisaties, scholen en bedrijven. Positief en constructief door het leven gaan is de boodschap die de groep uitdraagt.

Team Helderheid organiseert jaarlijks het Helderheid hiphopfestival, de talentenjacht De Helderheidbokaal, de banenmarkt Get Your JOB! (14-09-2013), De Dag van de Dialoog en doet mee aan diverse inspiratiebijeenkomsten.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 31 augustus
Locatie: Het Helderheidplein, Spiekmanstraat, Rotterdam
Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Bereikbaarheid: treinstation Rotterdam Zuid + loopafstand // Metrohalte Zuidplein + bus 66 richting Feijenoord, halte Persoonsdam // tram 23 en 25 halte Vuurplaat. Parkeren is mogelijk rondom het Helderheidplein.

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Helderheid.

Aanstaande zaterdag Club UMPH in Rotown

club umphAanstaande zaterdag is het tijd voor Club UMPH in Rotown. Voor deze editie komt niemand minder dan Mr. FLASH. Dit zwaargewicht is verantwoordelijk voor de crème de la crème van de Franse electro scene.

Zijn labelbroertjes Justice, Mr. Oizo en SebastiAn hebben hun thuis te danken aan deze man! One of Ed Bangers Finest komt naar Rotown Rotterdam!

Wil jij hierbij zijn? Maak dan kans op 5 gastenlijst plekken voor Club UMPH presents Mr. Flash. Wat moet je hiervoor doen? Erg simpel. Tag je vrienden waarmee jij zou willen gaan in de poster en maak kans op die vijf gastenlijst plaatsen. Taggen kan hier.

Extra informatie
Datum: Zaterdag 31 augustus
Locatie: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17, Rotterdam
Aanvang: 23:00 uur
Entree: 4 euro (excl servicekosten)

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van Rotown of de Facebook pagina van Club UMPH.