HELDERHEID hiphop night

helderheidIedere laatste donderdag van de maand wordt de H.E.L.D.E.R.H.E.I.D hiphop night georganiseerd in Theater Islemunda te Rotterdam en op 29 oktober is het tijd voor de zevende en speciale Spoken Word editie.

De H.E.L.D.E.R.H.E.I.D hiphop nights staan bekend om de unieke sfeer. De inhoud van de teksten staan centraal en artiesten worden geselecteerd op hun inhoud en boodschap. H.E.L.D.E.R.H.E.I.D staat voor positiviteit en van de deelnemers wordt verwacht dat zij realistische en constructieve teksten ten gehore brengen ter inspiratie van het publiek.

Tijdens de zevende editie bestaat de line-up uit: Brooklyn, Y.M.P, Tomashii, Marvin Gomes, Bjorn Romy en Tytje. Big J is de host deze avond en Lord Vetter de DJ.

Extra informatie
Datum: donderdag 29 oktober
Locatie: Theater Islamunda, Herenwaard 17
Aanvang: 19.30 uur
Entree: gratis

Popunie Music Support: Cretopia’s Lekker Zonder Stekker! presenteert Giantifolo Kaseko

cretopiaOp zondagmiddag 1 november speelt de Surinaamse band Giantifolo Kaseko in Toko51 tijdens Lekker Zonder Stekker! van Cretopia.

De mannen en vrouw van Giantifolo Kaseko spelen heerlijke swingende Surinaamse muziek met af en toe wat reggae trekjes. Hoe het allemaal is begonnen? In de woonkamer in Rotterdam-West… Ze waren eerst met zijn drieën, maar vervolgens hebben ze besloten om meer muzikanten aan de band toe te voegen. De band bestaat nu uit negen mannen en één vrouw en ze zijn nu ongeveer negen maanden bezig.

12072745_777307829082171_5460415958160006149_nBenieuwd geworden naar Giantifolo Kaseko? Kom dan gezellig naar Toko51 op zondagmiddag 1 november, drink een drankje, geniet van de muziek en voetjes van de vloer!

Extra informatie
Datum: zondag 1 november
Aanvang: 14.00 uur – 18.00 uur
Prijs: €5,-
Locatie: Toko51, West-kruiskade 51

 

Meer info vind je op de website of Facebookpagina van Cretopia.

Lekker Zonder Stekker wordt mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.