Talent gezocht voor de Kunstbende!

kunstbende inschrijvenOver iets meer dan een maand vindt de eerste Kunstbende voorronde plaats in Rotterdam in Theater Zuidplein! Schrijf je snel in en doe mee aan de try-outs en/of workshops in februari. Deelname is gratis.

Heb je kinderen, broertjes, zusjes, neefjes en/of nichtjes, kennissen etc. (in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar), die graag een keer hun kunsten vertonen binnen een laagdrempelige en professionele setting? Dan is de Kunstbende wellicht iets voor hen! Jonge, creatieve talenten kunnen zich hier inschrijven.

Jongeren kunnen zich inschrijven om mee te doen bij één of meer van de acht categorieën: Muziek, DJ, Fashion, Dans, Taal, Theater & Performance, Film & Animatie en Expo.

De voorrondes in Zuid-Holland zijn op zondag 16 maart in Theater Zuidplein in Rotterdam en zondag 6 april in het Paard van Troje in Den Haag.

Nodig hier je vrienden uit voor voorronde 1 in Theater Zuidplein en hier voor voorronde 2 in ’t Paard van Troje.

Voor meer informatie (en inschrijven) bezoek je de website van de Kunstbende.

Eastgarden Music en Vanieder1 bundelen krachten in track en video

Official LP Cover - ''Lord Lhus And Eastgarden Music Present ÏntërnätïönäL RhÿmZ KönnëcT'' © 2014Na Ground You Walk Upon en Fuck The Mainstream is Situaties / Situations de derde videoclip van het album Lord Lhus, dat in maart zal verschijnen.

Voor deze track en video hebben Eastgarden Music en Vanieder1 de krachten gebundeld. De track staat op het onlangs verschenen album Jaar VD Blokhoofd van JR de Regelneger. De beat en video komen uit de handen van p.APE.

Lord Lhus, JR de Regelneger en PSL – Situaties / Situations

Voor meer informatie bezoek je de website van Eastgarden Music.