Try-outs Kunstbende Zuid-Holland komen eraan!

006-Kunstbende_Tryout_Muziek copyKunstbende Zuid-Holland deelnemers bereiden zich voor op de voorronde met try-outs. De eerste try-out is op vrijdag 6 februari in de categorie Muziek en vindt plaats in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. Hierna volgen er nog twee try-outs in de categorieën Taal, Dans en Theater.

Kunstbende Zuid-Holland organiseert deze try-outs zodat de deelnemers kunnen ervaren hoe het is om op een podium te staan. De jonge creatievelingen geven een korte performance in een intieme setting en krijgen direct daarna feedback op hun act van een professioneel panel.

Op vrijdag 13 februari is de tweede try-out voor de deelnemers in de categorie Taal. De derde vindt plaats op vrijdag de 20e en deze keer is het de beurt aan de categorieën Dans en Theater. De try-outs zijn hét moment om de acts van goed naar gevaarlijk goed te maken!

Kunstbende is een landelijke talentenjacht voor jong en creatief talent. Iedereen in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar kan hieraan deelnemen in de categorieën Muziek, Expo, Taal, Film, DJ, Fashion, Dans en Theater.  De try-outs in de overige categorieën volgen later. De voorronde is op zondag 3 mei in het Paard van Troje in Den Haag.

Deelname aan Kunstbende is nog steeds mogelijk en kan door je in te schrijven op de website van de Kunstbende.

Extra informatie:
Locatie try-outs: Jongerenvloer (1e etage) Bibliotheek Rotterdam
Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam
Data: Vrijdag 6, 13 en 20 februari
15.00 – 18.00 uur
Entree: gratis

 

Rotterdamse muzikanten genomineerd voor Edison Awards

edison1-960x480RTL Late Night, Evers Staat Op (Radio538), GIEL (3FM) en de Telegraaf hebben de genomineerden Edison Pop 2015 bekendgemaakt. Gevestigde artiesten en nieuwkomers zijn door de jury, onder voorzitterschap van schrijver/presentator LeonVerdonschot, beoordeeld en dat heeft tot drie genomineerden per categorie geleid. Edison Pop zal plaatsvinden op maandagavond 2 maart aanstaande. Tijdens dit besloten evenement worden de winnaars van Edison Pop 2015 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt in The Harbour Club in Amsterdam.

Tussen de genomineerden, spotten wij de volgende Rotterdamse Acts!

In de categorie Hip Hop
Broederliefde – Gevoelig Feestje
Ronnie Flex – De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd

In de categorie Dance
Afrojack – Forget The World

In de categorie Nieuwkomer
Ronnie Flex – De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd

In de categorie Videoclip
Marco Borsato & Gers Pardoel / regisseur: Kakhiel – Stem

Gers Pardoel is een geboren Brabander, maar heeft toch wel meer dan eens een behoorlijke tijd in Rotterdam gewoond… telt dit?