Winnaars Kunstbende Zuid-Holland voorronde 1 op een rijtje

_MG_9989Meer dan 100 deelnemende jongeren in ruim 60 acts hebben zondag 16 maart hun talent getoond tijdens de eerste voorronde van Kunstbende Zuid-Holland 2014 in Theater Zuidplein.

De deelnemers streden in de categorieën Dans, Muziek, Taal, DJ, Theater & Performance, Fashion en Expo om het felbegeerde prijzenpakket en natuurlijk een plekje tijdens de landelijke finale op zaterdag 3 mei in Melkweg in Amsterdam. Per categorie heeft een deskundige jury drie prijswinnaars aangewezen. Het thema van Kunstbende 2014 is Wordt Vervolgd…

We hebben de winnaars voor je op een rij gezet:

Expo
1. Eva van Ette
2. Helen Moret
3. Chynna Falandt

Taal
1. Aida Rizvic
2. Nica Bol
3. Roukaya Baabbi

Theater & Performance
1. Maaike Visser
2. Ellie de Jong en Roelie
3. Mai-Lu Ensink

Fashion
1. Roos Key
2. Joby Tremus
3. Akaiyla Nicole Fashion

Dans
1. Joyeuse Musabimana
2. Anouk Huysing
3. Marleen Tiemeier

DJ
1. REVISE
2. Jurrit Ligertingen
3. Sven Forte

Muziek
1. Atlas & The Fox
2. Lisanne Helwig
3.  Perfect Payback

_MG_9967
De presentatie was in handen van Oscar Kocken, Evita de Roode en Gianni Noten. Voorronde 2 van Kunstbende Zuid-Holland vindt plaats op zondag 6 april in ’t Paard van Troje in Den Haag. Daar is onder meer de categorie Film&Animatie te zien.

Deelnemers van de talentenjacht Kunstbende Zuid-Holland maken kans op een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland. Een aantal jonge talenten uit de categorieën Theater & Performance, Taal, Muziek en Dans worden geselecteerd om een optreden te verzorgen op 5 mei. Morgen maken we een deel van de gelukkige winnaars bekend. Na de laatste voorronde van de provincie Zuid-Holland op  6 april worden de laatste winnaars van een podiumplek bekend gemaakt!

Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Kunstbende Zuid-Holland. De foto’s zullen de komende week op Facebook verschijnen.

Robin Rotterdam Unlimited meets Crazy Sexy Cool

crazyHet succesvolle club event Crazy Sexy Cool maakt in 2014 onderdeel uit van het cityevent Robin Rotterdam Unlimited. Op het Rotterdamse Lloyd Multiplein zal op 20 juli een compleet festivalterrein verrijzen met een top line- up aan dj’s in de dancescene en een totale belevingswereld die alle zintuigen zal prikkelen.

Crazy Sexy Cool, georganiseerd door TRW Events, heeft in de afgelopen jaren al naam en faam gemaakt in de Nederlandse clubscene. DUCOS Productions en TRW Events hebben de krachten gebundeld en dit nieuwe spektakel toegevoegd aan het programma van Robin Rotterdam Unlimited.

Crazy Sexy Cool Festival
Crazy Sexy Cool staat voor een uitbundige mix van diverse stromingen binnen de dancemuziek, een samensmelting van verschillende subculturen en top entertainment. In de wereld van Crazy Sexy Cool is niks te gek. Crazy Sexy Cool daagt creatievelingen, kunstenaars en alle feestgangers uit om zich op 20 juli uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Hoe gekker, hoe beter!

De Early Bird tickets voor Crazy Sexy Cool zijn nu voor 20 euro verkrijgbaar via de website van Rotterdam Unlimited en de website van TRW Events. Na de Early Bird periode geldt het reguliere tarief van 35 euro.

Robin Rotterdam Unlimited wordt georganiseerd door DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop en Night at the Park. Klik hier voor het Facebook event van Crazy Sexy Cool.