Sandra LeveL lanceert tweede album internationaal

sandraaaMy Love Guitar is het tweede album van Sandra Level. Werkelijk ieder geluidje en de arrangementen heeft deze creatieve muziekartiest geschreven, ingespeeld, ingezongen, bewerkt, gemixt en gemasterd en in eigen beheer uitgebracht onder haar label Sandra LeveL Music Productions.

Al ruim vijftien jaar schrijft en maakt ze haar eigen teksten en muziek onder begeleiding van haar gitaar en synthesizer. Haar multiculturele erfenis, Hindoestaans en Nederlands, heeft bijgedragen aan haar liefde voor grensverleggende muziekstijlen. De puurheid van het tweede album is terug te horen in de balans van haar energieke speeltechniek en aanlokkelijke stem. “Van ballad tot rocknummer word je meegesleept in de fantasierijke beeldentuin van Sandra LeveL “

Begin 2011 releaste ze haar eerste single Mama Don’t Let Me Down. Eind 2011 heeft ze haar debuutalbum Guitarchick With Blue Jeans in eigen beheer uitgebracht (ook gemixt en gemasterd). Mede hierdoor kreeg ze meer aandacht in de media. Ze heeft live optredens gedaan bij RTV Rijnmond (Live uit Lloyd) en in het radioprogramma van Den Haag FM. Daarnaast heeft Sandra opgetreden in Haagse poppodia zoals Supermarkt en het Paardcafé tijdens het International Singer/Songwriter Festival THISSFEST. Deze creatieve ziel verwerkt haar passie voor muziek ook in diverse kunstprojecten, waaronder de muzikale omlijsting van de expositie van kunstenaar George Heidweiller en de productie van de boekentrailer van de talentvolle schrijfster Justine Le Clercq.

Voor meer informatie bezoek je de website van Sandra LeveL.

Een fris jaar, nieuwe hoop

mich simonHet nieuwe jaar als beginpunt om oude gewoonten af te leren. 1 januari staat voor hoop, het staat voor een hoop nieuwe optimistische ideeën en uitvoeringen. Voor sommigen is dat bijvoorbeeld de muziek weer oppakken en voor anderen is het weer stoppen met roken. Hoop doet ook leven… wij doen een hoop… wij zijn onafscheidelijk van elkaar één hoopje leven.

Wat staat er dit jaar op het programma voor Rotterdam qua hiphop. Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat BIRD de nummer 1 hotspot zal zijn voor alles wat hiphop is. De Grote Prijs van Rotterdam zal een recordaantal inzendingen ontvangen, Buma Beats zal groots gaan uitpakken, het HipHopHuis zal zich weer gaan openbaren als thuisbasis voor talenten. En ook het Theater Zuidplein zal talenten weer kansen gaan geven. Maar nog belangrijker; ik vertrouw mijn mede Rotterdammers erop dat zij artiesten in welke vorm dan ook gaan steunen. Steunen in de vorm van shows bezoeken, bundels of cd’s te kopen en Facebook- en Twitter-berichten gaan delen met elkaar.

Ik geloof in Rotterdam en ik weet zeker dat Rotterdam ook gelooft in jou. Noem me maar een optimist, maar zoals vele van ons denken begint een betere wereld bij jezelf. Het moment van naar elkaar wijzen moet voorbij zijn, we zullen allemaal slechts moeten wijzen naar de persoon in de spiegel. Alleen wij kunnen verandering brengen. Als artiesten en toeschouwers kunnen wij Rotterdam naar een hoger niveau tillen. Want wij, wij zijn Rotterdam.

Laat dit de uitkomst van 1 januari worden, want op 1 januari geloofde wij allemaal dat we weer op nul begonnen en er het beste van gingen maken in 2014. Ik verwelkom het nieuwe jaar in ieder geval met open armen en heb er veel zin in. Op dit moment kan ik niet zeggen waar wij met z’n allen staan op 31 december maar ik hoop een stuk verder dan waar we nu staan.

YMP

YMP is een dichter/lyricale woordsmid, 25 jaar geleden geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben gaan dichten, omdat ik zeer negatieve ervaringen wist om te zetten in positieve gebeurtenissen. Ik schreef ouderwetse brieven en toen werd mij verteld dat het pure poëzie was. Daar ben ik op gaan voortborduren en dat heeft geleid tot: YoungMichkeshPoemshit (YMP). Deze naam is eigenlijk een samenvoeging van alle bijnamen die ik kreeg in m’n leven. De eerste bijnaam was Young Mich, een neef gaf me de naam Kesh, Poems is wat ik schrijf en dat is mijn shit. Wil je me beter leren kennen check dan mijn blog.