Rotterdamse Sandra LeveL lanceert single internationaal

SandraLevel-DontGiveUpDeze uitdagende muziekartiest in hart en nieren  lanceert internationaal haar single Don’t Give Up via iTunes. Met deze heerlijke dancesingle, waar een frisse beat in zit, drukt Sandra LeveL haar stempel op de muziekwereld.

Sandra LeveL is een Nederlandse allround danceproducer die haar muziekproducties (inclusief videoclips) zelf produceert, uitgeeft én managet via haar label UpperSound Records. Haar multiculturele erfenis Hindoestaans, Nederlands en Italiaans heeft bijgedragen aan haar liefde voor grensverleggende muziekstijlen.

Sandra groeide op in Rockstad Den Haag en verhuisde op haar 19e naar Rotterdam om Communicatie te studeren. Al ruim vijftien jaar schrijft en maakt ze haar eigen teksten en muziek onder begeleiding van haar gitaar en synthesizer. Vastberaden om haar droom na te volgen is ze na het afronden van een energieke wereldreis haar eigen muziekcarrière opgestart in 2010. De muziek van deze levenslustige zangeres wordt sterk bepaald door haar funky sounds, stoere zang en haar hevige passie. Gewapend met haar futuristische danceclips en synthesizer verovert zij de luisteraar met haar opzwepende nummers.
Sandra LeveL – Don’t Give Up

Naast diverse elektronische single releases, heeft Sandra LeveL haar debuutalbum Guitarchick With Blue Jeans in december 2011 in eigen beheer uitgebracht. Mede hierdoor kreeg ze meer aandacht in de media, zoals diverse optredens en radio-performances. In de zomer van 2013 zal ze live optreden op het International Singer Songwriter Fest in Den Haag. Sandra LeveL is bezig met de afronding van haar tweede album.

Download Don’t Give Up via iTunes.

Voor meer informatie bezoek je de website van Sandra LeveL.

De Nuance brengt clip van track Voor De Kost uit

de nuance - voor de kost (still)De video bij de track Voor De Kost van De Nuance is verschenen. De Nuance vormt een samenwerking tussen producer Royal with Cheese en de Rotterdamse rapper/schrijver Marco Martens.

 

 

Producer Royal with Cheese en rapper/schrijver Marco Martens presenteren De Nuance: het verhaal dat niet in één minuut of 140 tekens past. Het spanningsveld tussen zwart en wit, tussen goed en slecht. Omdat daar het individu zit, diens beweegredenen: de nuance. Binnenkort verschijnt hun eerste ep Tweede Viool.
De Nuance – Voor De Kost (ft. Just)