Publieksfinalisten Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 bekend!

Eerder maakten we al de juryfinalisten bekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021, nu is het de beurt aan de acts die zich in de finale wisten te plaatsen via de stem van het publiek!

De jury selecteerde per categorie nog een aantal acts, die kans maakten op de wildcard. De act met de meeste stemmen kon nog de laatste plek bemachtigen voor de finale-spot in zijn/haar categorie. De afgelopen dagen is er door het publiek flink gestemd op de site van de GPR en het resultaat is nu bekend! De volgende acts kregen de meeste stemmen en gaan door naar de GPR finale in Theater Zuidplein:

Categorie Bands: El Fatso
Categorie Singer/Songwriter: Rosann
Categorie Hiphop: Bob Spanish
Categorie Producer: Sniebl

Dit zijn de overige finalisten die al geselecteerd werden door de jury:

Categorie Singer/Songwriter: AlbertineRoi SoleilAvondwinkelDavina
Categorie Bands: LUCASFumageIndigo PastelSammie Sedano

Categorie Producer: HebbeBagelOrbKromabisDJ Backspace
Categorie Hiphop: YASZ BaseJephán The OneDripple6ixJahma

De weg naar de finale

De finalisten gaan aan de slag met de feedback van de jury en worden klaargestoomd voor de finales. Ze krijgen een stageplan check, een fotoshoot, een workshop over financiën en feedback op hun biografie, presskit en social media.

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dé muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september, in Theater Zuidplein.

Social media
Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook en de hashtag #GrotePrijsRdam21!

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door Popunie, Gemeente Rotterdam, Sena Performers en Elise Mathilde Fonds.

Music Support: Rotterdam viert De Zomer

Rotterdam viert de Zomer wordt in juni, juli, augustus en september 2021 georganiseerd. Het is een festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, healthy food, vegan, mindfulness en beweging met daarbij muziekoptredens van Rotterdamse artiesten. Op droomlocaties zoals Happy Food & Health maak je het allemaal mee. Een toegankelijk festival waar iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet!

Rotterdam Viert de Zomer 
Rotterdam viert de Zomer werkt samen met organisaties die een platform bieden voor het uitwisselen van ideeën, het aandragen van alternatieven en het introduceren en promoten van een plantaardige levensstijl aan een snel groeiende groep belangstellenden.Het is niet zomaar een festival. Op Rotterdam viert de Zomer komen sport, mindfulness, voeding, muziek en vrienden allemaal samen op de beste en tofste hotspots in Rotterdam! Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor jong als oud: je vindt er inspiratie voor hart en hoofd!Line-up
Het festival, dat op verschillende zaterdagen in juni, juli, augustus en september gehouden wordt, zal worden aangevuld met artistieke optredens van artiesten zoals May Evans & Omara Lua.

May Evans
De Rotterdamse singer/songwriter May Evans schrijft sferische popmuziek, gedragen door haar heldere en krachtige stem. Nederlandstalig en recht uit het hart, op verzachtende melodieën die je grijpen. Haar liefde voor storytelling schemert door in haar eerlijke teksten, waar ze niet bang is de kracht van kwetsbaarheid op te zoeken.

Omara Lua,
De 23-jarige jazz & soul singer/songwriter Omara Lua is opgegroeid in Rotterdam. Op jonge leeftijd maakte zij door haar ouders kennis met de klanken van Aretha Franklin en Otis Redding. Met de jaren hebben soul en jazz écht een plek in haar hart gekregen, waardoor Omara geïnspireerd werd om dit nu ook te verwerken in haar eigen muziek.