Wie stem jij door naar de finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam?

De juryfinalisten voor de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam werden gisteren al bekend gemaakt. Maar, er is nog 1 wildcard finaleplek per categorie te bemachtingen! Net als vorig jaar beslist het publiek wie de laatste finale-spot wint.

Per categorie zijn er nog een aantal acts geselecteerd, die kans maken op de wildcard. De act met de meeste stemmen wint de laatste finale-spot in zijn/haar categorie. Jouw favoriete act naar de finale stemmen? Check dan de site van de GPR. Er kan van vrijdag 28 mei 10:00 tot maandag 31 mei 18:00 gestemd worden, waarna de stemmen geteld en de laatste finalisten bekend gemaakt zullen worden. Spannend!

Er kan op de volgende acts gestemd worden:

Bands:

Singer/Songwriter: 

Hiphop: 

Producer: 

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september, in Theater Zuidplein.

Social media
Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook.

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door Popunie, Gemeente Rotterdam, Sena Performers en Elise Mathilde Fonds.

Juryfinalisten Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam bekend!

Welke acts mogen optreden tijdens het finaleweekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2021 in Theater Zuidplein? Na een aantal intensieve feedbackavonden maakt Popunie de jury uitslag van alle vier de categorieën bekend. Dit zijn de acts die door de jury gekozen zijn en in de finale in september te zien zullen zijn:

Categorie Singer/Songwriter: Albertine, Roi Soleil, Avondwinkel, Davina
Categorie Bands: LUCAS, Fumage, Indigo Pastel, Sammie Sedano

Categorie Producer: Hebbe, BagelOrb, Kromabis, DJ Backspace
Categorie Hiphop: YASZ Base, Jephán The One, Dripple6ix, Jahma

Publiek wildcard per categorie

Ook dit jaar kan het publiek per categorie een act naar de finale stemmen. De jury maakt per categorie nog een aantal acts bekend, die kans maken op de wildcard. De act met de meeste stemmen wint de laatste finale-spot in zijn/haar categorie. Wil je weten wie jij kunt supporten? Check dan vanaf vrijdag de stempagina. Er kan van vrijdag 28 mei 10:00 tot maandag 31 mei 18:00 gestemd worden, waarna de stemmen geteld en de laatste finalisten bekend gemaakt zullen worden.

De weg naar de finale

De finalisten gaan aan de slag met de feedback van de jury en worden klaargestoomd voor de finales. Ze krijgen een stageplan check, een fotoshoot, een workshop over financiën en feedback op hun biografie, presskit en social media.

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september, in Theater Zuidplein.

Prijzenpakket
De finalisten krijgen sowieso een gage van € 265,- per persoon (tot max. 6 personen) voor het optreden tijdens de finale. Hiernaast worden er in elke categorie geldprijzen, een masterclass op maat, en een begeleidingstraject met een professional naar keuze uitgereikt aan de 1e prijswinnaar (€ 1.000,-). De publieksfavoriet ontvangt een geldprijs van € 250,-.

Ook krijg je als winnaar en als publieksfavoriet een jaarabonnement voor Meet The Pro-sessies voor twee personen. De winnaars treden daarnaast zo mogelijk op tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2022 in Rotterdam. Dit is natuurlijk nog afhankelijk van hoe de situatie rondom corona er dan voorstaat. De prijzen en gages worden mogelijk gemaakt door Sena Performers, de hoofdsponsor van de wedstrijd.

De Belofte
De winnaars worden ook automatisch genomineerd voor de Rotterdam Music Awards categorie De Belofte. De Belofte van 2019 Wowi en 2020 Liza Weald gingen onlangs met elkaar in gesprek over o.a. de GPR, het uitgeroepen worden tot De Belofte, hun ervaring met het natraject en meer.

Social media
Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook.