Music Support: Rotterdam viert De Zomer

Rotterdam viert de Zomer wordt in juni, juli, augustus en september 2021 georganiseerd. Het is een festival voor wie zich wil onderdompelen in de wereld van yoga, healthy food, vegan, mindfulness en beweging met daarbij muziekoptredens van Rotterdamse artiesten. Op droomlocaties zoals Happy Food & Health maak je het allemaal mee. Een toegankelijk festival waar iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet!

Rotterdam Viert de Zomer 
Rotterdam viert de Zomer werkt samen met organisaties die een platform bieden voor het uitwisselen van ideeën, het aandragen van alternatieven en het introduceren en promoten van een plantaardige levensstijl aan een snel groeiende groep belangstellenden.Het is niet zomaar een festival. Op Rotterdam viert de Zomer komen sport, mindfulness, voeding, muziek en vrienden allemaal samen op de beste en tofste hotspots in Rotterdam! Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor jong als oud: je vindt er inspiratie voor hart en hoofd!Line-up
Het festival, dat op verschillende zaterdagen in juni, juli, augustus en september gehouden wordt, zal worden aangevuld met artistieke optredens van artiesten zoals May Evans & Omara Lua.

May Evans
De Rotterdamse singer/songwriter May Evans schrijft sferische popmuziek, gedragen door haar heldere en krachtige stem. Nederlandstalig en recht uit het hart, op verzachtende melodieën die je grijpen. Haar liefde voor storytelling schemert door in haar eerlijke teksten, waar ze niet bang is de kracht van kwetsbaarheid op te zoeken.

Omara Lua,
De 23-jarige jazz & soul singer/songwriter Omara Lua is opgegroeid in Rotterdam. Op jonge leeftijd maakte zij door haar ouders kennis met de klanken van Aretha Franklin en Otis Redding. Met de jaren hebben soul en jazz écht een plek in haar hart gekregen, waardoor Omara geïnspireerd werd om dit nu ook te verwerken in haar eigen muziek.

Extra Informatie

Datum:
za 19 juni 2021
za 17 juli 2021
za 21 augustus 2021
za 18 september 2021

Locatie: Happy Food and Health
Nieuwe Binnenweg 200D, 3021 GL Rotterdam

Facebook-event 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Music Support Rotterdam.

Wie stem jij door naar de finale van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam?

De juryfinalisten voor de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam werden gisteren al bekend gemaakt. Maar, er is nog 1 wildcard finaleplek per categorie te bemachtingen! Net als vorig jaar beslist het publiek wie de laatste finale-spot wint.

Per categorie zijn er nog een aantal acts geselecteerd, die kans maken op de wildcard. De act met de meeste stemmen wint de laatste finale-spot in zijn/haar categorie. Jouw favoriete act naar de finale stemmen? Check dan de site van de GPR. Er kan van vrijdag 28 mei 10:00 tot maandag 31 mei 18:00 gestemd worden, waarna de stemmen geteld en de laatste finalisten bekend gemaakt zullen worden. Spannend!

Er kan op de volgende acts gestemd worden:

Bands:

Singer/Songwriter: 

Hiphop: 

Producer: 

Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam

De Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. Alle finales worden in één weekend georganiseerd, op zaterdag 18 en zondag 19 september, in Theater Zuidplein.

Social media
Op de hoogte blijven? Volg de GPR dan op Instagram en Facebook.