PRSPCT komt met de PRSPCT Radio App

Een leuk nieuwtje van het Rotterdamse drumnbass / hardcore label PRSPCT Recordings. Het label komt met de  PRSPCT Radio app, die gratis te downloaden is. Via de app is PRSPCT Radio 24/7 te streamen, met dagelijks speciale live uitzendingen voor de liefhebbers.

Op het eerste uitzendschema, die inmiddels online te vinden is, zien we o.a. een Thrash-sesh, An Evening With Limewax en alweer de 94ste editie van de Quaranstream met DJ Hidden.
Zoals gezegd is de app gratis te downloaden, maar er is ook een premium abonnement beschikbaar voor €2,99 per maand, waarmee je extra speciale content kan unlocken. Denk hierbij aan exclusieve liveshows, speciale kortingsacties en aanbiedingen voor merch en meer.

Benieuwd naar de PRSPCT Radio App? Deze is voor IOS te vinden in de App Store en voor Android via Google Play.

PRSPCT Radio App is ontwikkeld door High Rankin – www.thesignal.app.

 

 

 

Check de website van PRSPCT, de Facebook page van PRSPCT Recordings en PRSPCT Radio voor meer.

Interview: Life’s Electric

De alternatieve / modern rockband Life’s Electric is dit jaar lekker bezig. Na eerder in het voorprogramma van bands als Sixx:A.M. en Nothing More  te hebben gestaan en aftershows van o.a. Muse en Bring Me The Horizon te hebben verzorgd, werd het vorig jaar stiller rond de band. Daar is dit jaar verandering in gekomen; Life’s Electric is terug met nieuwe muziek die gehoord mag worden. De eerste twee single’s Guillotine en Riot zijn sterk en beloven veel goeds voor de rest van de releases die voor dit jaar gepland staan.

Een goed moment dus om Life’s Electric eens wat vragen te stellen. Monica van Submit Fest belde frontman Ferry op voor een video call en gaat met hem en drummer Florian de diepte in over hun nieuwe muziek (zoals de single Riot) en het schrijfproces, de coronacrisis en de nieuwe richting en doelen van de band. Ook kijken ze naar de ontwikkelingen in de scene en geeft Ferry zeer bruikbare tips mee voor andere bands.