Popweek Special: Meet The Pro #40 – Succesvol Releasen in Roodkapje!

Ook dit jaar organiseert Popunie een nieuwe editie van Meet The Pro in de Rotterdamse Popweek! Op dinsdag 2 november kan je in Roodkapje terecht voor  Meet The Pro #40: Succesvol Releasen. Tijdens deze sessies gaan we het hebben over de ins en outs van het promoten van nieuwe muziek!

Panel en Q&A

In het panel dit keer Marlies Waters en Marius van Reeuwijk. Naast een panel zal er ook een Q&A sessie zijn met Gareth de Wijk (Thrasher, PRSPCT).

Marlies Waters
Marlies  is voormalig perspromotor voor V2 Records. Ze werkte hierdoor met veel bands en artiesten van labels als Beggars, Domino, Cooperative Music, Warp, Daptone en !K7. Een paar jaar later werd ze productmanager en verhuisde in 2013 naar Warner Music om labelmanager te worden voor ADA (Alternative Distribution Alliance).

Midden 2015 startte Marlies haar eigen bedrijf waarmee ze op freelance basis label- / projectmanagement, marketing en/of PR verzorgd (heeft) voor o.a. YoungRubbi, Iguana Death Cult, All Them Witches, Amenra, Grauzone Festival, Dour Festival, Primavera Sound, We Are Scientists, Damien Jurado, Dool, Black Sun Empire en meer!

Marius van Reeuwijk
Marius van Reeuwijk is een digital music streaming expert. Hij runt MVSEI Music Group waar hij naast digitale distributie en digitale promotie (Spotify Plugger) ook met artist & brand development bezig is. Vanuit de kern van de artiest coacht hij artiesten om Social Media, Profilering, Marketing en meer aan te pakken. 

Gareth de Wijk (Thrasher)
Gareth is de man achter PRSPCT Recordings, hét hardcore drum `n` bass imperium en grootste label in het genre. Hij pionierde als dj onder de naam Thrasher en zijn dj-optredens met drie of zelfs vier decks snijden tussen de de hardste drum & bass, out-of-the-box hardcore, breakcore en meer. Daarnaast is hij de frontman van de extreme supergroep The Dead Cvlt.

Host van de avond is Gideon Rozendaal (Bravissimo Music, M.A.R.S. Worldwide).
Als afsluiter van de avond is er nog de mogelijkheid om met elkaar een drankje te doen en in gesprek te gaan, altijd handig voor het netwerk!
Tickets voor deze Meet The Pro sessie zijn €6,- per stuk (incl.) en vanaf nu verkrijgbaar via https://bit.ly/3oYyfuX. Wees er snel bij met de tickets en hopelijk zien we je op 2 november!

Meet The Pro #40: Succesvol Releasen
Datum: 2 november 2021
Tijd: 19:00 – 23:00
Locatie: Roodkapje, Delftseplein 39
Tickets zijn €6,- per stuk (incl.) en vanaf nu verkrijgbaar via https://bit.ly/3oYyfuX

Maak het mee en deel jullie #RdamPopweek21 ervaringen op Instagram, Facebook en Twitter #Popunie #010isTof #poppoppop

Meet The Pro is gericht op het stimuleren van het cultureel ondernemerschap in de popsector. Er vinden meerdere Meet The Pro sessies per jaar plaats, georganiseerd door de Popunie op verschillende plekken te Rotterdam. Check ook de site om te zien welke onderwerpen er al zijn behandeld én lees alle verslagen van voorgaande sessies.

De Rotterdamse Popweek is een initiatief van de Popunie, wordt georganiseerd door de Rotterdamse popsector en is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Het evenement wordt verder mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en Stichting PopUp Rotterdam.

Meld je aan voor Submit Fest 2021

Op zaterdag 27 november vindt de vierde editie plaats van Submit Fest in Baroeg Rotterdam. Net als voorgaande edities is de organisatie weer op zoek naar Nederlands metal talent voor de selectie van de openingsact van het festival. Bands kunnen zich aanmelden tot 22 oktober om kans te maken.

De line-up van Submit Fest 2021 bestaat uit Tenside (DE), Cold Night For Alligators (DK), Exist Immortal (UK) Another Now (NL), Changing Tides (NL) en Reformist (NL). De organisatie houdt de openings-spot open voor nog één Nederlandse band. Aanmelding Bands kunnen zich aanmelden via info@submitfest.nl. De details en voorwaarden van de aanmelding zijn te vinden op www.submitfest.nl.

Submit Fest
Submit Fest focust zich op de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem, en dus wordt, net als voorgaande jaren, gezocht naar de beste Nederlandse support. De crew van Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generatie, en geeft daarom elke editie ruimte in de line-up aan een opkomende band.