Popweek Special: Krijg feedback op je demo tijdens Meet The Pro #44 – Demopitch!

Na een drukbezochte demopitch eerder dit jaar in april, keren we tijdens de Rotterdamse Popweek terug met een nieuwe editie! In CultureHub vindt op dinsdag 8 november Meet The Pro #44: Demopitch! plaats. Wil jij je demo laten beoordelen door professionals uit de muziekindustrie en feedback erop krijgen? Schrijf je dan snel in en laat je demo beoordelen tijdens een speeddate met professionalsl!

Popweek Special: Meet The Pro #44 – Demopitch
Tijdens deze Meet The Pro speeddate sessie wordt je gekoppeld aan de aanwezige pro’s, waarmee je in gesprek gaat en die jouw track gaan voorzien van feedback. Na de speeddates is er nog ruimte om vragen te stellen tijdens een korte Q&A. Ook zal het Popunie team aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en feedback te geven op jouw EPK. Wie de pro’s zijn maken we snel bekend, dus hou onze pagina en socials in de gaten.

De Meet The Pro #44: Demopitch sessie vindt plaats op dinsdag 8 november, van 19:00 tot 21:30 in CultureHub, Rotterdam. Aanmelden is gratis, maar plekken zijn beperkt, dus schrijf je snel in. Meedoen met je track? Dat doe je door je demo en EPK te mailen naar jessica@popunie.nl

Let op: voor deze sessie moet je jezelf van te voren inschrijven. Er is geen mogelijkheid om je aan de deur nog aan te melden.

Meet The Pro: 
Meet The Pro is gericht op het stimuleren van het cultureel ondernemerschap in de popsector. Er vinden meerdere Meet The Pro sessies per jaar plaats, georganiseerd door de Popunie op verschillende plekken in Rotterdam. Check ook de site om te zien welke onderwerpen er al zijn behandeld én lees alle verslagen van voorgaande sessies.

Extra info:

Meet The Pro#44: Demopitch!
Datum: dinsdag 8 november
Locatie: CultureHub, Willem Buytewechstraat 144a, 3024 VG
Deur open: 18:45
Aanvang: 19:00 – 21:30
Inschrijven
Facebook event

—-

De Rotterdamse Popweek is een initiatief van de Popunie, wordt georganiseerd door de Rotterdamse popsector en is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Het evenement wordt verder mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en Stichting PopUp Rotterdam. Voor het totale Popweek programma kijk je op de speciale site.

Kijk op www.rotterdamfestivals.nl voor het complete Rotterdamse festivaloverzicht.

Meer zoals dit

Opening Popweek met de nu al legendarische Rotterdamse Popquiz in Rotown!

De Rotterdamse Popweek beleeft haar 10de editie van vrijdag 4 t/m zondag 13 november 2022. Op de openingsdag van de Popweek vindt in Rotown de nu al legendarische Rotterdamse Popquiz plaats. De hoogste tijd dus om weer ongegeneerd bij je collega’s af te kijken, per ongeluk een glas bier over het formulier van je buurman te kieperen, keihard mee te blèren met de klassiekers uit de rijke Rotterdamse popgeschiedenis en om na afloop het hardst te roepen dat er vals gespeeld is door de winnaars.

De Rotterdamse Popquiz staat volledig in het teken van Rotterdam als popmuziekstad van de jaren zestig tot en met vandaag de dag, op basis van geluidsfragmenten. De presentatie is net als voorgaande jaren in de vertrouwde handen van onze eigen Rotterdamse kruising tussen Chiel Montagne en Ad Visser: Jeroen Naaktgeboren!

Meedoen met de Popquiz?
Kom dan op tijd naar Rotown om je in te schrijven. De inschrijving start om 19.30 uur. Maximaal 5 personen per team, deelname en entree zijn gratis! VOL=VOL


Rotterdamse Popweek
Sinds de eerste editie in 2013 is de Rotterdamse Popweek uitgegroeid tot een festijn met ruim 800 optredens, 200 events op 120 locaties. Alles georganiseerd door de makers en organisatoren in de stad zelf. Ook dit jaar staat er een vol programma in de planning. Voor het totale Popweek programma kijk je op de speciale site, die regelmatig wordt aangevuld. De lijst met Popweek Specials maken we binnenkort bekend.

Doe mee met de Popweek!
De Popunie nodigt hiernaast organisaties in Rotterdam uit om iets op het gebied van popcultuur te organiseren in de periode van vrijdag 4 t/m zondag 13 november 2022 en ons hiervan op de hoogte te brengen. Vervolgens kunnen al deze evenementen, groot of klein, online of fysiek, worden opgenomen in het totaalprogramma van de Popweek 2022!

De Rotterdamse Popweek woon je niet alleen fysiek bij maar volg je ook online: met reviews en foto’s op onze social kanalen en meer.

Maak het mee en deel jullie #RdamPopweek22 ervaringen op Instagram, Facebook en Twitter #Popunie #010isTof #poppoppop