Popweek Special: Krijg feedback op je demo tijdens Meet The Pro #48 – Demopitch!

Dit jaar keren we tijdens de Rotterdamse Popweek terug met een nieuwe Demopitch sessie! Bij de Popunie op kantoor vindt op dinsdag 7 november Meet The Pro #48: Demopitch! plaats. Wil jij je demo laten beoordelen door vakmensen uit de muziekindustrie en feedback erop krijgen? Schrijf je dan snel in en laat je demo beoordelen tijdens een speeddate met professionalsl!

Popweek Special: Meet The Pro #48 – Demopitch
Tijdens deze Meet The Pro speeddate sessie wordt je gekoppeld aan de aanwezige pro’s, waarmee je in gesprek gaat en die jouw track gaan voorzien van feedback. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om jou vragen aan de pro’s te stellen. Naast de pro’s zal ook het Popunie team aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en feedback te geven op jouw EPK (Electronic Press Kit). Wie de pro’s zijn maken we snel bekend, dus hou onze pagina en socials in de gaten.

De Meet The Pro #48: Demopitch sessie vindt plaats op dinsdag 7 november, van 19:00 tot 22:00 bij de Popunie, Pannekoekstraat 102, 3011 LL in Rotterdam. Aanmelden is gratis, maar plekken zijn beperkt, dus schrijf je snel in. Meedoen met je track doe je door je demo en EPK te mailen naar: jessica@popunie.nl

Let op: voor deze sessie moet je jezelf van te voren inschrijven. Er is geen mogelijkheid om je aan de deur nog aan te melden.

Meet The Pro:
Meet The Pro is gericht op het stimuleren van het cultureel ondernemerschap in de popsector. Er vinden meerdere Meet The Pro sessies per jaar plaats, georganiseerd door de Popunie op wisselende locaties in Rotterdam.

Rotterdamse Popweek
De Rotterdamse Popweek, in 2013 in het leven geroepen door de Popunie, is dit jaar terug en klaar om de muziekscene in de stad weer in de spotlight te zetten! Dit jaar vindt de 11de editie van de Rotterdamse Popweek, de enige week die 10-dagen duurt, van vrijdag 3 tot en met zondag 12 november plaats. Een must voor alle muziekliefhebbers!

Het belooft ook dit jaar weer een bomvol programma te worden. Voor het volledige en actuele programma van de Rotterdamse Popweek kun je terecht op de speciale website, die voortdurend geüpdatet wordt.

De Rotterdamse Popweek woon je niet alleen fysiek bij maar volg je ook online: met reviews en sprankelende foto’s, reels en video’s op onze social media-kanalen meer. Maak het mee en deel jullie #RdamPopweek23 ervaringen op Instagram, Facebook, X en Tiktok  #Popunie #010isTof #poppoppop

Extra info:

Meet The Pro #48: Demopitch!
Datum: dinsdag 7 november
Locatie: Popunie, Pannekoekstraat 102, 3011 LL, Rotterdam
Deur open: 19:00
Aanvang: 19:30 – 21:30
Inschrijven

Meer zoals dit

Investeer In Talent: Klinkt Goed

Rotterdammert Ralf Mastwijk, voormalig gitarist van onder meer Face Tomorrow is de gozer achter Klinkt Goed. Volgens Ralf is het tijd dat Rotterdam op z’n Rotterdams wordt beschreven: direct, lekker zeiken en met wat humor. Om het debuutalbum van Klinkt Goed mogelijk te maken, is er een VoorDeKunst-campagne gestart en jij kan helpen om het genre rotjepop het land in te slingeren!
Wat je hoort, is hoe het zit
Ralf put voor zijn teksten inspiratie uit zijn levenservaring in Rotterdam. Hij zingt zijn teksten direct en het liefst met koortjes erbij. Grote inspiratiebronnen voor de kleurrijke arrangementen zijn jaren 80-nederpop, new wave en British Invasion-helden uit de sixties. De muziek van Klinkt Goed komt uit échte instrumenten. Gespeeld door échte gozers. Rotjepop dus!

Sinds april 2022 schrijf Ralf Nederlandstalige teksten en dat beviel zó goed, dat er binnen no time 30+ liedjes op de plank lagen. Zonde om te laten liggen, dacht hij en riep Klinkt Goed in het leven. Hiermee heeft hij het geluid gevonden dat past bij de verhalen uit Rotterdam.

12 liedjes in 12 maanden
Met Klinkt Goed is Ralf van plan om elke tweede vrijdag van de maand een nieuw nummer uitbrengen, tot het april is. Bij elkaar vormen deze liedjes het album Mijn Rotterdam.
Om dit album te realiseren heeft hij jullie hulp hard nodig. Dus ben jij benieuwd naar de verhalen uit Rotterdam? Steun dan dit project via de VoorDeKunst-pagina van Klinkt Goed.