Popweek Special: Attent Presents The Kelly Family thema-avond

Rotterdamse Popweek 2020 – Let’s Get Digital! 

De achtste editie van de Rotterdamse Popweek gaat op woensdag 25 november van start. Van woensdag 25 t/m zondag 29 november zetten we de muziekscene in de stad in de spotlight. Dit doen we met een aantal Popweek Specials die voornamelijk in een digitale of coronaproof vorm zullen plaatsvinden. Een van de Popweek Specials wordt gepresenteerd door Attent: The Kelly Family thema-avond! 

The Kelly Family kun je zien als één van de grootste counterculture en spirituele muziekgroepen van de 20e eeuw. Het bijzondere is dat het hun ook is gelukt om in het collectief bewustzijn door te dringen.

Broedplaats ’t O-tje / Attent organiseert daarom op vrijdag 27 november een thema-avond rondom deze vermaarde Kelly Family. De artiesten treden hierbij op in de geest van The Kelly Family dus verwacht geen covers, alhoewel dat niet uitgesloten is.

Deze thema-avond vindt buiten in de tuin van Attent plaats.

Optredens
Tijdens deze avond treden sowieso de volgende artiesten op: Daryl Grootfaam (spoken word artiest/zanger) | Willie Darktrousers (volkszanger) | X-enia | DJ Wanneer

Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkte capaciteit dus vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via: stichting.t.otje@gmail.com.

Rotterdamse Popweek
Voor het totale Rotterdamse Popweek programma kijk je op de speciale site!

Extra Informatie

Datum: vrijdag 27 november 2020
Locatie: Struitenweg 54, Rotterdam
Tijd: 20:00
Tickets: toegang is gratis, reserveren is wel verplicht via stichting.t.otje@gmail.com
FB-event

De Rotterdamse Popweek is een initiatief van de Popunie, wordt georganiseerd door de Rotterdamse popsector en is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Het evenement wordt verder mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en Stichting PopUp Rotterdam.

Popweek Special: ‘The Bass Battle’ met Michel van Schie

Rotterdamse Popweek 2020 – Let’s Get Digital! 

De achtste editie van de Rotterdamse Popweek gaat op woensdag 25 november van start. Van woensdag 25 t/m zondag 29 november zetten we de muziekscene in de stad in de spotlight. Dit doen we met een aantal Popweek Specials die voornamelijk in een digitale of coronaproof vorm zullen plaatsvinden. Een van de Popweek Specials is ‘The Bass Battle’ van BassAcademy.com met Michel van Schie. 

Op zaterdag 28 november ga jij tijdens ‘The Bass Battle’ het muzikale gevecht aan met de beste studio- en sessiebassist van Nederland: Michel van Schie! Tijdens deze intieme en exclusieve masterclass deelt Michel zijn jarenlange expertise en skills met jou!

Michel van Schie
Al sinds 1988 werkt Van Schie als zelfstandige sessiemuzikant en speelde mee op 500+ muziekalbums, tourde met Anouk, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis en is sinds het begin de vaste bassist bij The Voice of Holland. In 2004 ontving hij een ‘Duiveltje’ voor beste NL bassist, uitgereikt door het Nationaal Popinstituut.

In september 2018 kreeg hij de Humble Hero Award, onderdeel van de Notekrakers muziekprijzen, voor zijn werk als sessiemuzikant. Michel is als hoofdvakdocent verbonden aan de popafdeling van het Rotterdams Conservatorium (Codarts).

Masterclass
Tijdens deze intieme en exclusieve masterclass deelt Michel zijn jarenlange expertise en skills met jou! Durf jij je kunsten te vertonen op de bas tijdens een groovende ‘battle’ met de ware grootmeester in ruil voor persoonlijke feedback op je spel?

Alle deelnemers ontvangen een custom basplectrum van BassAcademy.com! Hier vind je ook meer informatie over Michel van Schie en de tickets. Wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal (coronaproof) plaatsen!

Rotterdamse Popweek
Voor het totale Rotterdamse Popweek programma kijk je op de speciale site!