Popunie Music Support Rotterdam: Mélange à Trois @ RAAF

melangeatrois

RAAF Rotterdam organiseert een middag vol vermaak en vertier ter introductie van een High tea met zowel een mannelijke als vrouwelijke variant. De optredens worden mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.

RAAF organiseert zaterdag 16 februari samen met Mevrouw Zoetekauw en Cake&Concepts een middag vol vermaak en vertier. Kom genieten van onze High tea voor zowel mannen als vrouwen en de overheerlijke zoete lekkernijen speciaal voor jou bereid. Heb je liever een hartige hap, ook dat hebben ze klaarstaan voor je in de vorm van een biologische bierproeverij en hartige snacks.

Met je thee of bier in de hand kun je ondertussen genieten van livemuziek op ons podium en shoppen in onze Pop-up Art store. Verschillende kunstenaars en designers uit Rotterdam bieden hun werk aan tijdens deze High tea, van zeefdruk tot sieraad.

Relaxed rondsnuffelen, een drankje en een hapje en jij bent klaar voor een middag kunst en vermaak!

Tijdschema
15:15 Rien Dekker
16:00 Ming’s Pretty Heroes
16:45 Frank Goverts
17:30 Thomas Florusse

Extra informatie
Datum: Zaterdag 16 februari
Locatie: RAAF, Hillelaan 19, Rotterdam (tussen de Kop van Zuid en Katendrecht)
Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van RAAF.

Maxime Philips doet eindexamen in De Beuk

maximeMaxime Philips is een singer/songwriter uit Zuid-Holland en tevens student aan de Zadkine Popacademie. Je zou haar misschien kunnen kennen van de Music Matters Awards of de New Skool Rules exchange programme waarvoor zij samen met twee andere Rotterdamse artiesten naar Amerika vloog om daar samen te werken met Grammy Awards winning producers.

Op dit moment zit zij in haar examenjaar van de Popacademie en daarvoor moet zij eindexamen doen! Dit zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari in poppodium de Beuk in Barendrecht. Deze avond zal volledig in het teken staan van soul,funk, pop en jazz. Samen met haar soul/funk bandFeather Bones zal zij de hoofdprogrammering van de avond verzorgen, maar ook de oldschool soulband The Balugi’s en funk/jazz DJ Lars Nebelzullen er deze avond voor zorgen dat er gedanst wordt!

Het belooft een gezellige, sfeervolle avond te worden en iedereen is van harte welkom om langs te komen!

Extra informatie
Datum: Zaterdag 23 februari
Locatie: De Beuk, 1e Barendrechtseweg 53-55, Barendrecht
Aanvang: 22:00 uur / Deur open: 21:30 uur
Entree: 4 euro / leden: 2 euro

Nodig hier je vrienden uit en voor meer informatie bezoek je de website van De Beuk.

Foto: Bart Notermans