Popunie Live presenteert Vangelis Sopamena in BIRD

Homegrown JanuaryOp donderdag 26 januari is er weer een Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Vangelis Sopamena op het programma staan .

Vangelis Sopamena is een Rotterdamse songwriter. Hij schrijft zijn nummers samen met gitarist Laurens Dengkengbrengt en maakt een eclectische mix van r&b, funk en folk. Verwacht originele tracks die zowel groovy als intiem zijn.

Extra informatie
Datum: donderdag 26 januari
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26-28
Aanvang: 22:00 u
Entree: gratis

Bekijk het event op de site van BIRD of het Facebookevent

Music Support: Bellita Carol en Darren Gardner in De Machinist

bellita CarolOp woensdag 25 januari vindt de derde singer/songwriteravond van het najaar plaats in de Pub van De Machinist. Vanaf 21.00 uur spelen Bellita Carol en Darren Gardner eigen repertoire.

Bellita Carol
‘De altijd vrolijke singer/songwriter Bellita Carol weet met haar catchy melodielijnen en warme stem het publiek keer op keer te betoveren,’ aldus Music Matters. Ze wordt vooral gewaardeerd om haar diepgaande teksten en gevarieerde repertoire, waarin je invloeden terughoort van zangeressen als Mary Mary, Alicia Keys, Beyoncé, Jill Scott en Ella Fitzgerald.

In 2013 nam Bellita deel aan de Grote Prijs van Rotterdam. Zij won de hoofdprijs in de categorie urban én nam de Publiekprijs mee naar huis. Bellita bracht meerdere singles uit. Vooral No One en Calling zijn veel gedraaid op zowel regionale als Surinaamse en Antilliaanse tv- en radiozenders.

In april 2016 verscheen haar langverwachte ep Love & Light, die zeer positief is ontvangen. Van gospel tot neo-soul en reggae, iedere track op de ep draagt een stukje van Bellita’s muzikale persoonlijkheid met zich mee.

Darren Gardner
Darren Gardner is een Zuid-Afrikaanse singer/songwriter die naar eigen zeggen ‘houdt van muziek maken maar bovenal van optreden voor een publiek’. Hij verhuisde vorig jaar april naar Nederland, voor zijn vriendin en om zijn dromen als muzikant na te jagen. Hij hoopt hier een flink netwerk op te kunnen bouwen om met zoveel mogelijk mensen muziek te kunnen maken.

Darren Gardner

Singer/songwriter programma t/m april 2017
01/2 ZanglesRotterdam
08/2 Hüseyin Badilli en Jessy Yasmeen
15/2 Sommerhus speelt Everly Brothers en Rick Treffers
22/2 Open podium avond
01/3 Merlijn Nash en Pam Feather
08/3 ZanglesRotterdam
15/3 Eva Auad en Amanda van den Hil
22/3 Poliana Vieira en Gita Buhari
29/3 Michel Ebben en Richard Seba
05/4 ZanglesRotterdam

Extra informatie
Datum: woensdag 25 januari
Locatie: De Machinist, Willem Buytewechstraat 45
Aanvang: 21.00 uur
Entree: gratis

Voor meer informatie bezoek je de website van De Machinist.

POPUNIE_MUSICSUPPORT_RDAM_FCDeze optredens worden mede gefinancierd door Popunie Music Support Rotterdam.