Popunie Live presenteert Marutyri in BIRD

Marutyri-webOp donderdag 25 juni vindt de zesde editie plaats van Popunie Live presents Homegrown. In het café van BIRD hebben we dit keer Marutyri op het programma staan. 

Acht Rotterdamse vrienden deelden een passie voor fusion- en jazzmuziek en besloten daar iets mee te doen: de band Marutyri was geboren.

Alle acht heren hebben met zowel nationale als internationale artiesten gespeeld. Het heeft hen geïnspireerd om zelf hun eigen stijlen door elkaar te gooien. Het resultaat is een mix van funk, fusion, jazz en r&b.

Extra informatie
Datum: donderdag 25 juni
Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26-28
Aanvang: 22 uur
Entree: gratis

Bekijk het event op de site van BIRD of het Facebookevent.

Regio Showcase PopSport Zuid-Holland

Popsport Zuid Holland 2015 - A2-page-001Op zondagmiddag 21 juni vindt in De Kroepoekfabriek de regio showcase van PopSport Zuid-Holland plaats. De afgelopen twee maanden hebben zes geselecteerde acts een intensief coachingstraject gevolgd, die met deze showcase wordt afgesloten.

Door een vakkundige jury wordt deze dag besloten wie zich het meest heeft ontwikkeld en doorstroomt naar het landelijke PopSport-traject.

Vier bands en twee singer/songwriters betreden het podium. De deelnemende acts zijn Atlas and The Fox (Rotterdam), The Maybellenes (Rotterdam), Lizzy V (Rozenburg), Antoinette (Leiden), No Strings Attached (Rotterdam) en The Tambles (Gouda).

PopSport
PopSport is het Nederlandse coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten en bands, die verder willen komen met hun eigen muziek. ‘Upgrade Your Music’ is het motto! Naast muziek inhoudelijke coaching en begeleiding leren jonge muzikanten ook hoe de muziekbusiness in elkaar zit en hoe ze zich als artiest, muzikant of band hierin kunnen bewegen.

Het programma is er voor alle (pop)genres en voor alle vormen waarin muziek wordt gemaakt: als band, als singer/songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook.

PopSport in de regio Zuid-Holland wordt uitgevoerd vanuit De Kroepoekfabriek in Vlaardingen waarbij wordt samengewerkt met verschillende partners zoals o.a. Codarts en de Popunie. Dit zijn professionals, die precies de weg weten en over de juiste contacten beschikken. Zij plannen de (gezamenlijke) workshopdagen, de individuele coaching en de optredens.

Het fijne van deelname aan PopSport is dat je dicht bij huis je programma volgt, maar tegelijkertijd vanaf de start ook deel uitmaakt van een landelijk programma; het PopSport NetWork, waardoor je direct ook een landelijk netwerk opbouwt.

Meer weten over PopSport? Bezoek de website.

Extra informatie
Datum: zondag 21 juni
Locatie: Kroepoekfabriek, Konin. Wilhelminahaven Zuidwestzijde 2A, Vlaardingen
Aanvang: 15.00 uur
Entree:  €4,- | tickets en meer info
Klik hier voor het Facebookevent.