Popunie Live op Baroeg Open Air met Voodoom en Kid Harlequin

Popunie Live presenteert de acts Voodoom en Kid Harlequin op Baroeg Open Air. Dit festival vindt zaterdag 19 september voor de achtste keer plaats in het Rotterdamse Zuiderpark.

Baroeg Open Air is een jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het festival kenmerkt zich door de brede, underground programmering en heeft twee podia. Op het hoofdpodium ligt de nadruk vooral op grotere namen uit de rock, punk en metalscene. Op het tweede podium is overdag ruimte voor startende bands en ’s avonds voor elektronische acts.

VOODOOM press image

Voodoom

Voodoom is een nieuw monsterproject van Bong-Ra en Deformer met Scapu Lox op vocalen. Deze act uit de Rotterdamse PRSPCT stal maakt eigenzinnige jungle. Denk hierbij aan jaren ’90 jungle en darkstep, maar dan geproduceerd met moderne skills.

Kid Harlequin is een viertal uit Rotterdam en Amsterdam dat alternatieve industriële rock speelt waarbij je kunt denken aan acts als Nine Inch Nails of Placebo. De band met twee dames en twee heren behoort echt tot de meest interessante opkomende Nederlandse acts, niet missen dus!

Kid-Harlequin-395x395

Kid Harlequin

Popunie Live
Popunie Live is een nieuw concept dat in 2013 door de Popunie ontwikkeld is met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek.

Zie ook de Popunie Live pagina

Extra informatie
Datum: zaterdag 19 september
Locaties: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 12:00 uur
Entree: gratis
Voor meer informatie ga je naar de website en het Facebook event vind je hier

23 September selectie Sena Grote Prijs van Rotterdam bekend

SENAGROTEPRIJSVANROTTERDAM_LOGODe juryrapporten zijn bijna klaar! Op woensdag 23 september om 16.00 uur maken we bekend welke acts zijn geselecteerd voor de halve finales van de Sena Grote Prijs van Rotterdam.

Inmiddels zijn ook de locaties en data van de halve finales en finales bekend. De halve finales zullen plaatsvinden op zondag 18 oktober in Grounds/WMDC. De finales zullen plaatsvinden op zaterdag 7 november in LantarenVenster tijdens het eerste weekend van de Rotterdamse Popweek.

De Sena Grote Prijs van Rotterdam wordt mede gefinancierd door Sena.

Voor meer informatie over de wedstrijd, ga je naar de website.