Drunken Dolly op Baroeg Open Air via Popunie Live

Eerder kondigden we al aan dat we met Popunie Live DOOL, De Likt en Deformer op Baroeg Open Air mogen presenteren dit jaar. Vandaag maken we bekend dat ook Drunken Dolly via Popunie Live op het festival te zien zal zijn!

Baroeg Open Air wordt jaarlijks georganiseerd door poppodium Baroeg en kenmerkt zich door een brede, underground programmering. Ook dit jaar is Popunie Live weer de samenwerking aangegaan met het festival. Eerder maakten we al bekend dat DOOL, De Likt en Deformer onder de vlag van Popunie Live spelen op het festival. Aan dit ijzersterke rijtje mogen we vandaag de eveneens sterke Rotterdamse band Drunken Dolly toevoegen!

Met hun snelle, dansbare Irish punk met folk invloeden maken ze van Baroeg Open Air geheid al vroeg op de dag een goed feest. De band speelt die dag als tweede act op de Talent Stage. Het officiële tijdschema volgt nog.

 
 

Popunie Live
Popunie Live is een nieuw concept dat in 2013 door de Popunie is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carrière in de muziek. Deze acts programmeren we op festivals als Metropolis en Motel Mozaique, maar dus ook op Baroeg Open Air!

Voor meer Popunie Live klik je hier.

Extra informatie
Datum: zaterdag 9 september
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 12.00uur
Entree: Gratis

Voor meer informatie ga je naar de website en het Facebook-event.

Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Sena en Gemeente Rotterdam.

Investeer in Talent: Mike Marques

Mike Marques is een Rotterdamse straatmuzikant die zijn muziek van de straat naar de Nederlandse podia wil brengen. Het is altijd zijn droom geweest om zijn eigen muziek te maken en een album uit te brengen. Om dit te kunnen realiseren roept hij de hulp in van het publiek door middel van een crowdfundingcampagne op VoorDeKunst. Hij omschrijft zijn plannen als volgt:

Wie is Mike Marques?
Ik ben begonnen met websites maken vanaf mijn zolderkamer, vandaag de dag ben ik straatmuzikant door heel Europa. Mijn naam is Mike Marques, ik ben 22 jaar, en ik ben klaar voor de volgende stap in mijn carrière. Van kleins af aan is zingen mijn passie en vanaf het moment dat ik gitaar leerde spelen ging er een heel nieuwe wereld voor mij open.

Om deze volgende stap te kunnen maken wil ik een eigen singer/songwriter album maken. Op dit moment ben ik al aan het werk aan dit album. Er komen tien nummers op en elk nummer vertelt een eigen verhaal. Graag wil ik dit met het publiek delen en met de hoogst mogelijk kwaliteit. Dit kost geld en daarom heb ik jullie hulp nodig!

Wat heb ik nodig en waarom?
Het maken en uitbrengen van een album is helaas niet zo simpel als een nummer opnemen en het online zetten. Er komen allerlei dingen, en kosten, bij kijken die niet altijd allemaal met muziek van doen hebben. Veel van deze dingen kan ik zelf doen, met mijn eigen vaardigheden en hulp van familie en vrienden, maar er is meer dan dat nodig.

Om optimale kwaliteit te kunnen leveren moet ik eerst alle nummers opnemen in een professionele studio met behulp van een producer. Daarna moet het gemixed en mastered worden, de cd gedrukt worden en moet er een clip gemaakt worden.

Wat kan je van mij verwachten?
Gedurende de ontwikkeling van dit project zal ik iedereen op de hoogte houden via mijn Facebook en Instagram pagina. Wanneer het project is afgerond en mijn albumrelease daar is ga ik door met schrijven van nieuwe nummers. Ook wil ik graag optreden op kleine podia door heel Nederland. Dit album is het pas het begin van mijn streven naar succes in de muziekindustrie. Jullie gaan nog veel van mij horen!