Popunie Live op Baroeg Open Air 2018

Zaterdag is het weer tijd voor Baroeg Open Air, het hardste gratis festival van Nederland, georganiseerd door poppodium Baroeg. Zoals elk jaar kenmerkt Baroeg Open Air zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. Ook dit jaar presenteren we namens Popunie Live drie harde acts: niemand minder dan de Rotterdamse acts De Likt , †HE D∑ÅD CVL† en Die Nakse Bananen zullen het podium betreden.

De Likt
De Likt is een elektronica- en rapformatie uit Rotterdam. Het trio combineert italo met funky techno en electro. Rauwe raps maken het plaatje af. Hun optredens zijn een feest van energie en de charismatisch gekke frontman Simon zorgt altijd voor een show om over na te praten.

†HE D∑ÅD CVL†
Punk, hardcore en blackmetal gemixt met een dikke dosis industrial en drum ’n bass. Dat is de belofte van de †HE D∑ÅD CVL†. Meer dan een belofte is het nog niet: er is nog geen track uit en de heren hebben pas één try-out gedaan. Toch hebben wij alle vertrouwen in deze debuutshow. Kijk eens naar de leden: DJ Thrasher, eindbaas het van PRSPCT Label, skullstep legende Limewax, drummachine Lemmy van Gewoon Fucking Raggen en op bas Sjarm 13 van de hardcoreband Backfire! Deze line-up is geen cultureclash maar eerder een hokjesholocaust.

Die Nakse Bananen
Dit lokale punkinstituut kan om de haverklap voor een gekkenhuis zorgen met oplawaaien als Rotterdam Riot Rebels en Randgroepbejaarden. In 28 jaar bandhistorie hebben de Nakse overal en nergens keet getrapt, van Brazilië tot De Vlerk. Hoog tijd dus om het Zuiderpark op te schudden met hun wervelwind van bier en punk!

Popunie Live
Popunie Live is een concept dat in 2013 door de Popunie is ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici naar de hogere regionen. Met name gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een professionele carriere in de muziek. Deze acts programmeren we op festivals als Metropolis en Oerol, maar dus ook op Baroeg Open Air!

Klik hier voor meer Popunie Live.

Datum: zaterdag 15 september
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Aanvang: 12.00 uur
Entree: gratis

Klik hier voor het Facebookevent en volg het laatste nieuws van het festival via de website of Facebookpagina.

Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en Sena.

Geef je op voor de Art Rocks workshop!

Wil jij een nieuwe track schrijven onder begeleiding van Yung Nnelg? Kom naar een van de Popsport songwriting workshopdagen in verschillende musea en schrijf op locatie een nummer/track bij een zelfgekozen kunstwerk. 15 september is de workshop met rapper Yung Nnelg in Rotterdam!

Popsport workshops in een museum
Samen met Art Rocks, een landelijke muziekcompetitie bij kunst, organiseert Popsport workshops in vier musea. Leer ‘kunst kijken’ – luister hoe een bekende Art Rocks ambassadeur zelf dat proces doorlopen heeft – en maak jouw eigen muzikale interpretatie.

15 september komt Art Rocks naar Rotterdam bij Boijmans van Beuningen met rapper Yung Nnelg. Meld je hier nog snel aan!